Ryd browserdata i Chrome

Du kan slette din browserhistorik og andre browserdata, f.eks. gemte oplysninger til formularer, eller blot slette data fra en bestemt dato.

Det sker der med dine oplysninger

Data, der kan slettes

Grundlæggende datatyper

• Browserhistorik: Når du rydder din browserhistorik, slettes følgende:
    • Webadresser, som du har besøgt, fjernes fra siden Historik.
    • Genveje til disse sider fjernes fra siden Ny fane.
    • Forslag i adresselinjen for disse websites vises ikke længere.
  • Cookies og andre websitedata
    • Cookies: Cookies er filer, som oprettes af de websites, du besøger. De gør din onlineoplevelse nemmere ved at gemme browseroplysninger.
    • Websitedata: HTML5-aktiverede lagertyper, bl.a. appcacher, Web Storage-data, Web SQL Database-data og Indexed Database-data.
    • Handlers. Chrome tillader, at eksterne apps og webtjenester åbner visse links. Nogle links kan f.eks. åbne et website som Gmail eller et program som iTunes. Den standardhandling, du angiver for bestemte typer links, slettes.
    • Medielicenser: Licenser til HTML5-beskyttet indhold, f.eks. film eller musik, som du har afspillet eller downloadet, slettes.
  • Cachelagrede billeder og filer: Chrome husker dele af sider, så de kan åbnes hurtigere, næste gang du besøger dem. Tekst og billeder fra sider, du har besøgt i Chrome, fjernes.

Avanceret

Sektionen "Avanceret" omfatter de grundlæggende datatyper samt følgende:

• Downloadhistorik: Listen over filer, du har downloadet via Chrome, ryddes, men selve filerne fjernes ikke fra din computer.
  • Adgangskoder: Oplysninger om dine gemte adgangskoder slettes.
  • Formulardata for AutoFyld: Alle dine data i AutoFyld slettes, bl.a. adresser og betalingskort. Kort fra din Google Pay-konto slettes ikke.
  • Indstillinger for indhold: Indstillinger og tilladelser, du giver til websites, slettes. Det kan f.eks. være, om et website må køre JavaScript, bruge dit kamera eller kende din lokation.
  • Data for hostede apps: Data fra hostede Chrome Webshop-apps slettes. Det kan f.eks. være det lokale lager, der anvendes af Gmail Offline.
Data, der ikke slettes

Der er andre typer data, der er relateret til din adfærd på nettet. Disse andre typer data kan slettes separat:

Slet dine browserdata

Hvis du synkroniserer en type data, f.eks. historik eller adgangskoder, og sletter dataene på din computer, slettes de overalt, hvor de er synkroniseret. Dataene fjernes både fra andre enheder og fra din Google-konto.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Ryd browserdata.
  3. Vælg en mulighed, f.eks. Den seneste time eller Altid.
  4. Vælg de typer oplysninger, du vil fjerne.
  5. Klik på Ryd data.

Tip! Hvis du sletter cookies og har synkronisering slået til, sørger Chrome for, at du bliver ved med at være logget ind på din Google-konto. Dine cookies fjernes fra andre enheder og din Google-konto.

Slet elementer enkeltvis

I stedet for at slette hele kategorier af dine browserdata kan du vælge elementer, der skal slettes.

Relaterede ressourcer

Luk søgning
Google-apps