Esborrar les dades de navegació

Podeu controlar l'historial i altres dades de navegació, com ara les entrades de formulari desades.

Suprimir totes les vostres dades o només unes quantes a partir d'una hora concreta

Com es tracta la vostra informació

Dades que es poden suprimir

Opcions bàsiques

• Historial de navegació: en esborrar l'historial de navegació, també se suprimeix la informació següent:
    • Adreces web que heu visitat se suprimeixen de la pàgina Historial.
    • Les dreceres a aquestes pàgines se suprimeixen de la pàgina Pestanya nova.
    • Les prediccions de la barra d'adreces per a aquests llocs web ja no es mostren.
  • Galetes i dades de llocs
  • Fitxers i imatges a la memòria cau: Chrome recorda parts de pàgines perquè s'obrin més ràpidament durant la visita següent. El text i les imatges de les pàgines que heu visitat a Chrome se suprimeixen.

Configuració avançada

A la secció "Configuració avançada" s'inclouen els tipus de dades bàsics, a més dels següents:

• Contrasenyes desades: se suprimeixen els registres de les contrasenyes que heu desat.
  • Dades d'emplenament automàtic de formularis: se suprimeixen les entrades d'emplenament automàtic, incloses les adreces i les targetes de crèdit, però no se suprimeixen les targetes del compte de Google Payments.
  • Configuració del lloc web: se suprimeixen la configuració i els permisos que atorgueu als llocs web, com ara la possibilitat d'executar JavaScript, fer servir la càmera o conèixer la vostra ubicació.
  • Llicències multimèdia: se suprimeixen les llicències per a contingut protegit d'HTML5, com ara pel·lícules o música que hàgiu reproduït o baixat.
Dades que no se suprimeixen

Hi ha altres tipus de dades que es relacionen amb el vostre comportament en línia i que es poden suprimir per separat:

Si us despreneu del dispositiu, recordeu que heu de suprimir les dades de navegació i, a continuació, heu de tancar la sessió de Chrome.

Suprimir les dades de navegació

Si sincronitzeu un tipus de dades, en suprimir-lo del dispositiu Android se suprimirà de tots els llocs en què s'hagi sincronitzat, tant d'altres dispositius com del vostre compte de Google.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Toqueu Més Més Després Configuració.
  3. A "Configuració avançada", toqueu Privadesa Després Esborra les dades de navegació.
  4. A la part superior, a "Esborra les dades", toqueu la fletxa cap avall Fletxa avall.
  5. Trieu un període de temps, com ara de l'última hora o d'ahir. Per esborrar totes les dades, seleccioneu des de l'inici (tots).
  6. Seleccioneu els tipus d'informació que vulgueu suprimir.
  7. Toqueu Esborra les dades.

Suprimir elements individuals

En comptes de suprimir categories senceres de dades de navegació, podeu triar els elements que vulgueu suprimir, com ara els següents:

Suprimir d'un dispositiu

En suprimir informació d'un dispositiu, se suprimirà de tots els llocs en què s'hagi sincronitzat. Per suprimir dades d'un dispositiu sense que se suprimeixin de tot arreu, seguiu aquests passos:

1. Desactiveu la sincronització al dispositiu.
  2. Suprimiu les dades del dispositiu.