Esborrar les dades navegació

Podeu controlar les dades de navegació, que inclouen contingut com ara l'historial de navegació, les entrades de formulari desades i altres tipus de dades.

Podeu esborrar totes les dades o bé només les dades d'un període de temps específic.

Suprimir les dades de navegació

1. Obriu l'aplicació Chrome Aplicació Chrome.
  2. Toqueu Més Més Després Configuració.
  3. A "Configuració avançada", toqueu Privadesa Després Esborra les dades de navegació.
  4. A la part superior, toqueu el menú desplegable de l'opció "Esborra les dades".
  5. Trieu un període de temps, com ara de l'última hora o d'ahir. Per esborrar-les totes, seleccioneu des de l'inici (totes).
  6. Seleccioneu els tipus d'informació que vulgueu suprimir.
  7. Toqueu Esborra les dades.
Diferents tipus de dades
  • Historial de navegació: si esborreu l'historial de navegació, també se suprimeix la informació següent:
    • Adreces web que heu visitat se suprimeixen de la pàgina Historial.
    • Les dreceres a aquestes pàgines se suprimeixen de la pàgina Pestanya nova.
    • Se suprimeixen totes les adreces IP obtingudes prèviament d'aquestes pàgines.
  • Dades de llocs i galetes
  • Imatges i fitxers emmagatzemats a la memòria cau: els navegadors recorden parts de les pàgines web perquè es carreguin més ràpidament durant la visita següent. El text i les imatges de les pàgines web que heu visitat a Chrome se suprimeixen.
  • Contrasenyes desades: se suprimeixen els registres de les contrasenyes que heu desat.
  • Dades d'emplenament automàtic de formularis: se suprimeixen totes les entrades i els registres de text de l'emplenament automàtic que hàgiu introduït als formularis web.

Suprimir elements específics de les dades de navegació

En comptes de suprimir categories senceres de dades de navegació, podeu triar els elements específics que vulgueu suprimir.

Podeu consultar més instruccions:

Suprimir altres dades

Els elements següents no es poden suprimir amb l'opció "Esborra les dades de navegació".

Configuració del contingut
La configuració del contingut gestiona la manera com els llocs web poden establir galetes, utilitzar la vostra ubicació o fer servir la càmera, entre altres coses. Per esborrar-la, gestioneu la configuració del contingut.
Motors de cerca i historial

Els motors de cerca predeterminats s'utilitzen quan feu una cerca a la barra d'adreces. Si els termes de cerca inclouen certes paraules clau, és possible que es facin servir altres motors de cerca. Els llocs web que visiteu també poden registrar-se com a motors de cerca i mostrar el vostre historial de navegació. Per canviar o suprimir un motor de cerca, actualitzeu-ne la configuració.

L'historial de cerca emmagatzemat a Google no se suprimeix quan esborreu l'historial de navegació a Chrome. Per esborrar cerques anteriors, suprimiu l'activitat de cerca.

Extensions (només a l'ordinador)
Les extensions podrien emmagatzemar dades a l'ordinador o al vostre compte de Google. Per suprimir una extensió, desinstal·leu-la.
Activitat de Google

Quan esborreu les dades de navegació, els tipus de dades que seleccioneu se suprimeixen de Chrome, del vostre compte de Google i dels dispositius sincronitzats.

Altres formes de l'historial de navegació, com ara cerques i activitat anteriors en altres serveis i productes de Google, es desen al vostre compte de Google si l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions està activada. Aquesta activitat no se suprimeix quan esborreu les dades de navegació. Per visualitzar i controlar l'activitat desada, visiteu La meva activitat.

Què passa si suprimeixo contingut