Selausdatan poistaminen

Voit hallita historiaasi ja muuta selausdataasi, kuten tallennettuja lomaketietoja.

Voit poistaa kaiken datasi tai datan vain tietyltä ajanjaksolta

Mitä tiedoillesi tapahtuu

Data, joka voidaan poistaa
  • Selaushistoria: Selaushistorian tyhjentäminen poistaa seuraavat tiedot:
    • Historia-sivulla näkyvät verkko-osoitteet, joissa olet vieraillut
    • Näiden sivujen pikakuvakkeet Uusi välilehti ‑sivulta
    • Näiden sivustojen ennakointi osoitepalkista
  • Evästeet, sivustodata:
  • Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot: Chrome tallentaa sivujen osia, jotta ne voidaan avata nopeammin seuraavalla käyntikerralla. Chromella avaamiltasi sivuilta tallennetut tekstit ja kuvat poistetaan.
  • Tallennetut salasanat: Tallentamasi salasanat poistetaan.
  • Automaattisen täytön data: Kaikki automaattisen täytön tiedot ja verkkolomakkeille kirjoittamasi tiedot poistetaan.
Data, jota ei poisteta

On myös muita tietotyyppejä, jotka liittyvät selaustoimintaasi. Ne on mahdollista poistaa erikseen:

Jos olet antamassa laitettasi pois, muista poistaa selausdatasi ja laittaa Chromen synkronointi pois päältä.

Selausdatan poistaminen

Jos poistat synkronoitaviksi valittua dataa iPhonelta tai iPadilta, poisto vaikuttaa myös muihin synkronointikohteisiin. Tiedot poistetaan myös muilta laitteiltasi ja Google-tililtäsi.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Historia .
  3. Valitse sivun alareunasta Poista selausdata.
  4. Valitse poistettavat tietotyypit.
  5. Valitse Poista selausdata ja sitten Poista selausdata.
  6. Valitse oikeasta yläreunasta Valmis.

Yksittäisten kohteiden poistaminen

Voit myös poistaa yksittäisiä kohteita kokonaisten datakategorioiden sijaan:

Poistaminen yhdeltä laitteelta

Synkronoitaviksi valittujen tietojen poisto yhdeltä laitteelta vaikuttaa myös muihin synkronointikohteisiin. Jos haluat poistaa datan vain yhdeltä laitteelta:

1. Laita synkronointi pois päältä kyseisellä laitteella.
  2. Poista data laitteelta.