Slett nettlesingsdata i Chrome

Du kan slette nettleserloggen og andre nettlesingsdata, for eksempel lagrede skjemaoppføringer, eller bare slette data fra en bestemt dato.

Hva skjer med informasjonen din?

Data som kan slettes

Disse dataene som er relatert til atferden din på nettet, kan slettes fra Chrome:

• Nettleserlogg: Dette inkluderer nettadressene du har besøkt som du finner på Logg-siden, snarveiene til dem på Ny fane-siden og forslagene om disse nettstedene i adressefeltet.
  • Informasjonskapsler og nettstedsdata:
  • Bufrede bilder og filer: Chrome husker deler av sider, for eksempel tekst og bilder, for å laste dem inn raskere neste gang du besøker dem.
  • Lagrede passord: Passord du har lagret.
  • Autofylldata: Alle autofylloppføringer og all tekst du har skrevet inn i nettskjemaer.
Data som ikke blir slettet

Det finnes også andre datatyper som er knyttet til atferden din på nettet. Slike datatyper kan slettes separat:

Tips: Før du kaster eller gir bort enheten din, må du huske å slette nettlesingsdataene dine og logge av Chrome.

Slett Chrome-nettlesingsdataene dine

Hvis du har lagret en type data i Google-kontoen din, kan du når som helst slette dem fra iPhone eller iPad. Dataene fjernes fra Google-kontoen din, og de blir ikke tilgjengelige på andre enheter der du er logget på.

1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Slett nettlesingsdata.
  3. Velg informasjonstypene du vil fjerne.
  4. Trykk på Slett nettlesingsdata.
  5. Trykk på Ferdig øverst til høyre.
Slett enkeltelementer

Hvis du ikke vil slette hele kategorier av nettlesingsdataene dine, kan du velge enkeltelementer, for eksempel