Utilitzar menys dades i navegar amb més rapidesa amb el mode bàsic de Chrome

En navegar amb el mode bàsic, es pot reduir el consum de dades mòbils i carregar les pàgines web més ràpidament.

Com funciona l'extensió Economitzador de dades

En utilitzar l'extensió Economitzador de dades, part del trànsit web pot passar pels servidors de Google abans de baixar-se al dispositiu. Si la pàgina tarda molt a carregar-se, els servidors de Google la simplificaran perquè es baixin menys dades al dispositiu. La majoria de vegades, les pàgines es veuran i funcionaran igual.

Si utilitzeu l'extensió Economitzador de dades, heu de tenir en compte el següent:

• Si navegueu en mode privat, l'extensió Economitzador de dades no funcionarà.
  • Pot ser que alguns llocs web no trobin la vostra ubicació.
  • És possible que no pugueu fer servir pàgines en xarxes locals, com ara el lloc web intern d'una empresa.
  • Pot ser que tingueu problemes amb els serveis de dades prèmium que us proporcioni l'operador de telefonia mòbil. També és possible que no pugueu iniciar la sessió al lloc web de l'operador de telefonia mòbil.

Activar l'extensió Economitzador de dades

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Configuració avançada", toqueu Economitzador de dades.
  4. Activeu Economitzador de dades.

Si sou en una pàgina que s'ha simplificat, podeu tornar a la pàgina original sense canviar la configuració. Per veure la pàgina original, a la part superior, toqueu Mode bàsic i, a continuació, Carrega la pàgina original.

Consultar la quantitat de dades que has estalviat

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Toqueu Economitzador de dades. A la part inferior, veureu una llista dels llocs web que heu visitat i quantes dades heu estalviat.

Informar d'un problema

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Ajuda i suggeriments i, a continuació, Envia suggeriments.