Använda flikar och förslag

Öppna så många flikar som du vill i Chrome. Du kan även visa alla flikar och byta mellan dem.

Öppna en ny flik

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en mobil med Android.
  2. Tryck på Mer Mer till höger om adressfältet.
  3. Tryck på Ny flik.
Surfplatta med Android
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en surfplatta med Android.
  2. Tryck på Ny flik ny flik högst upp bredvid de öppna flikarna.

Visa webbplatser som du ofta besöker

När du öppnar en ny flik eller sveper uppåt i adressfältet visas miniatyrer av webbplatserna som du ofta besöker. Om det är första gången du använder Chrome visas några populära webbplatser.

• Tryck på en av bilderna om du vill besöka den webbplatsen.
  • Om du vill ta bort en webbplats trycker du länge på bilden. Tryck på Ta bort.

Visa och redigera artikelförslag

Du kan visa dina senaste bokmärken och artikelförslag när du öppnar en ny flik. Om du är inloggad i Chrome baseras förslag på din webb- och appaktivitet.

• Svep åt vänster eller höger om du vill ta bort ett objekt.
  • Om du vill spara objekt så du kan läsa dem offline trycker du länge på artikeln. Tryck sedan på Ladda ned länk. Läs mer om att läsa sidor offline.
  • Tryck på Artiklar för dig längst ned om du inte vill att förslag visas.

Stänga flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en mobil med Android.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik till höger om adressfältet. Du ser vilka flikar som är öppna i Chrome.
  3. Tryck på Stäng Stäng uppe till höger på fliken du vill stänga. Du kan också stänga fliken genom att svepa bort den.

Stänga alla flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en mobil med Android.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik till höger om adressfältet. Du ser vilka flikar som är öppna i Chrome.
  3. Tryck på Mer Mer och sedan Stäng alla flikar.
Surfplatta med Android
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en surfplatta med Android.
  2. Tryck på Stäng Stäng på fliken du vill stänga.

Stänga alla flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en surfplatta med Android.
  2. Tryck länge på Stäng Stäng på någon av flikarna.
  3. Tryck på Stäng alla flikar.

Visa flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en mobil med Android.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik till höger om adressfältet. Du ser vilka flikar som är öppna i Chrome.
  3. Tryck på önskad flik.
Surfplatta med Android
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en surfplatta med Android.
  2. Tryck på önskad flik upptill på skärmen.

Visa två flikar samtidigt

På enheter med Android N eller senare kan två flikar visas sida vid sida.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck länge på Översikt Översikt längst ned. Två skärmar visas.
  3. Tryck på Mer Mer till höger om adressfältet i Chrome.
  4. Tryck på Flytta till annat fönster.

Byta till en ny flik

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en mobil med Android.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik till höger om adressfältet.
  3. Svep uppåt eller nedåt.
  4. Tryck på fliken som du vill byta till.
Surfplatta med Android
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en surfplatta med Android.
  2. Tryck på fliken som du vill byta till.

Byta ordning på flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en surfplatta med Android.
  2. Tryck länge på fliken som du vill flytta.
  3. Dra fliken till ett annat ställe.

Uppdatera flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en mobil med Android.
  2. Tryck på Mer Mer till höger om adressfältet.
  3. Tryck på Läs in igen Läs in igen.

Surfplatta med Android

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en surfplatta med Android.
  2. Tryck på Läs in igen Läs in igen uppe till vänster.