Använda flikar i Chrome

Du kan öppna hur många flikar du vill i Chrome. Du kan även visa alla flikar och byta mellan dem.

Läs mer om hur du hanterar artikelförslag.

Öppna en ny flik

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en Android-telefon.
  2. Tryck på Mer Organisera följt av Ny flik uppe till höger.

Öppna en ny flik på en surfplatta med Android

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en surfplatta med Android.
  2. Tryck på Ny flik Ny flik högst upp bredvid de öppna flikarna.

Anpassa sidan Ny flik

När du öppnar en ny flik eller sveper uppåt i adressfältet visas webbplatser som du ofta besöker. Om det är första gången du använder Chrome visas några populära webbplatser.

• Tryck på ikonen för den webbplats du vill besöka.
  • Om du vill ta bort en webbplats trycker du länge på en ikon. Tryck på Ta bort.

Stänga en flik

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en Android-telefon.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik till höger. Du ser vilka flikar som är öppna i Chrome.
  3. Tryck på Stäng Stäng uppe till höger på fliken du vill stänga. Du kan också stänga fliken genom att svepa bort den.

Stänga alla flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en Android-telefon.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik till höger om adressfältet. Du ser vilka flikar som är öppna i Chrome.
  3. Tryck på Mer Mer följt av Stäng alla flikar.

Stänga flikar på en surfplatta med Android

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en surfplatta med Android.
  2. Tryck på Stäng Stäng på fliken du vill stänga.

Stänga alla flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en surfplatta med Android.
  2. Tryck länge på Stäng Stäng på någon av flikarna.
  3. Tryck på Stäng alla flikar.

Byta till en ny flik

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en Android-telefon.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik till höger om adressfältet. Du ser vilka flikar som är öppna i Chrome.
  3. Svep uppåt eller nedåt.
  4. Tryck på fliken som du vill byta till.

Byta mellan flikar på en surfplatta med Android

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en surfplatta med Android.
  2. Tryck på fliken som du vill byta till.

Byta ordning på flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en surfplatta med Android.
  2. Tryck länge på fliken som du vill flytta.
  3. Dra fliken till ett annat ställe.

Uppdatera flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en Android-telefon.
  2. Tryck på Mer Mer till höger om adressfältet.
  3. Tryck på Läs in igen Läs in igen.

Uppdatera flikar på en surfplatta med Android

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en surfplatta med Android.
  2. Tryck på Läs in igen Läs in igen uppe till vänster.