Använda flikar och förslag

Öppna så många flikar som du vill i Chrome. Du kan även visa alla flikar och byta mellan dem.

Öppna en ny flik

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en mobil med Android.
  2. Tryck på Mer Ordna uppe till höger och sedan Ny flik.
Öppna en ny flik på en surfplatta med Android
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en surfplatta med Android.
  2. Tryck på Ny flik Ny flik högst upp bredvid de öppna flikarna.

Anpassa sidan Ny flik

När du öppnar en ny flik eller sveper uppåt i adressfältet visas webbplatserna som du ofta besöker. Om det är första gången du använder Chrome visas några populära webbplatser.

• Tryck på ikonen för den webbplats du vill besöka.
  • Om du vill ta bort en webbplats trycker du länge på en ikon. Tryck på Ta bort.

Hitta och redigera artikelförslag

Du kan visa dina senaste bokmärken och artikelförslag när du öppnar en ny flik. Om du är inloggad i Chrome baseras förslag på din webb- och appaktivitet.

• Svep åt vänster eller höger om du vill ta bort ett objekt.
  • Om du vill spara objekt så du kan läsa dem offline trycker du länge på artikeln. Tryck sedan på Ladda ned länk. Läs mer om att läsa sidor offline.

Sluta att visa förslag

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en mobil med Android.
  2. Öppna en ny flik.
  3. Tryck på Artiklar för dig.

Stänga en flik

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en mobil med Android.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik till höger. Du ser vilka flikar som är öppna i Chrome.
  3. Tryck på Stäng Stäng uppe till höger på fliken du vill stänga. Du kan också stänga fliken genom att svepa bort den.
Stänga alla flikar
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en mobil med Android.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik till höger om adressfältet. Du ser vilka flikar som är öppna i Chrome.
  3. Tryck på Mer Mer och sedan Stäng alla flikar.
Stänga flikar på en surfplatta med Android
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en surfplatta med Android.
  2. Tryck på Stäng Stäng på fliken du vill stänga.

Stänga alla flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en surfplatta med Android.
  2. Tryck länge på Stäng Stäng på någon av flikarna.
  3. Tryck på Stäng alla flikar.

Byta till en ny flik

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en mobil med Android.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik till höger om adressfältet. Du ser vilka flikar som är öppna i Chrome.
  3. Svep uppåt eller nedåt.
  4. Tryck på fliken som du vill byta till.
Byta mellan flikar på en surfplatta med Android
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en surfplatta med Android.
  2. Tryck på fliken som du vill byta till.

Byta ordning på flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en surfplatta med Android.
  2. Tryck länge på fliken som du vill flytta.
  3. Dra fliken till ett annat ställe.

Uppdatera flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en mobil med Android.
  2. Tryck på Mer Mer till höger om adressfältet.
  3. Tryck på Läs in igen Läs in igen.

Uppdatera flikar på en surfplatta med Android

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en surfplatta med Android.
  2. Tryck på Läs in igen Läs in igen uppe till vänster.