Använda flikar och förslag

Du kan öppna hur många flikar du vill i Chrome. Du kan även visa alla flikar och byta mellan dem.

Öppna en ny flik

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en Android-mobil.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger.
  3. Tryck på Ny flik.
Surfplatta med Android
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en Android-surfplatta.
  2. Tryck på Ny flik ny flik högst upp bredvid de öppna flikarna.

Se webbplatser du ofta besöker

När du öppnar en ny flik visas miniatyrbilder av webbplatser du ofta besöker nedanför sökrutan. Om det är första gången du använder Chrome visas några populära webbplatser.

• Tryck på en av bilderna om du vill besöka den webbplatsen.
  • Om du vill ta bort en webbplats trycker du länge på bilden. Tryck sedan på Ta bort.

Visa och redigera artikelförslag

• Om du vill se förslag, till exempel nyligen använda bokmärken eller intressanta artiklar, sveper du uppåt på en ny flik. Om du är inloggad i Chrome baseras förslagen på din webb- och appaktivitet.
  • Om du vill ta bort något sveper du det åt vänster eller höger.
  • Om du vill spara något så att du kan läsa det offline trycker du länge på det och sedan Ladda ned länk. Läs mer om att läsa sidor offline.

Stänga flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på Android-enheten.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik uppe till höger. Du ser vilka flikar som är öppna i Chrome.
  3. Tryck på Stäng Stäng uppe till höger på fliken du vill stänga.
    • Du kan också stänga fliken genom att svepa bort den.

Stänga alla flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en Android-mobil.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik uppe till höger. Du ser vilka flikar som är öppna i Chrome.
  3. Tryck på Mer Mer uppe till höger.
  4. Tryck på Stäng alla flikar.
Surfplatta med Android
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en Android-surfplatta.
  2. Tryck på Stäng Stäng på fliken du vill stänga.

Stänga alla flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en Android-surfplatta.
  2. Tryck länge på Stäng Stäng på någon av flikarna.
  3. Tryck på Stäng alla flikar.

Visa flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en Android-mobil.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik uppe till höger. Du ser vilka flikar som är öppna i Chrome.
  3. Tryck på önskad flik.
Surfplatta med Android
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en Android-surfplatta.
  2. Tryck på önskad flik upptill på skärmen.

Visa två flikar samtidigt

På enheter med Android N eller senare kan två flikar visas sida vid sida.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på Android-enheten.
  2. Tryck länge på Översikt Översikt längst ned. Två skärmar visas.
  3. Tryck på Mer Mer uppe till höger på fliken i Chrome.
  4. Tryck på Flytta till annat fönster.

Byta till en ny flik

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en Android-mobil.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik uppe till höger.
  3. Svep uppåt eller nedåt.
  4. Tryck på fliken som du vill byta till.
Surfplatta med Android
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en Android-surfplatta.
  2. Tryck på fliken som du vill byta till.

Byta ordning på flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en Android-surfplatta.
  2. Tryck länge på fliken som du vill flytta.
  3. Dra fliken till ett annat ställe.

Uppdatera flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på Android-enheten.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger.
  3. Tryck på Läs in igen Läs in igen.