Tabbladen gebruiken in Chrome

In Chrome kun je zo veel tabbladen openen als je wilt. Je kunt ook alle tabbladen weergeven en hiertussen schakelen.

Meer informatie over het beheren van voorgestelde artikelen.

Een nieuw tabblad openen

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-telefoon.
  2. Tik rechtsboven op Meer Ordenen en dan Nieuw tabblad.

Een nieuw tabblad openen op een Android-tablet

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-tablet.
  2. Tik bovenaan naast de geopende tabbladen op Nieuw tabblad Nieuw tabblad.

Je pagina 'Nieuw tabblad' aanpassen

Als je omhoog swipet op de adresbalk of een nieuw tabblad opent, worden de websites weergegeven die je vaak bezoekt. Als je Chrome nog niet eerder hebt gebruikt, worden enkele populaire sites weergegeven.

• Als je een website wilt bezoeken, klik je op het icoon.
  • Als je een site wilt verwijderen, tik je op een icoon en houd je dit vast. Tik op Verwijderen.

Een tabblad sluiten

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-telefoon.
  2. Tik aan de rechterkant op Schakelen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen. Je ziet nu je geopende Chrome-tabbladen.
  3. Tik op Sluiten Sluiten in de rechterbovenhoek van het tabblad dat je wilt sluiten. Je kunt ook swipen om het tabblad te sluiten.

Alle tabbladen sluiten

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-telefoon.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Schakelen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen. Je ziet nu je geopende Chrome-tabbladen.
  3. Tik op Meer Meer en dan Alle tabbladen sluiten.

Tabbladen sluiten op een Android-tablet

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-tablet.
  2. Tik op Sluiten Sluiten voor elk tabblad dat je wilt sluiten.

Alle tabbladen sluiten

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-tablet.
  2. Tik op een tabblad op Sluiten Sluiten en houd dit vast.
  3. Tik op Alle tabbladen sluiten.

Overschakelen naar een nieuw tabblad

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-telefoon.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Schakelen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen. Je ziet nu je geopende Chrome-tabbladen.
  3. Swipe omhoog of omlaag.
  4. Tik op het tabblad waarnaar je wilt overschakelen.

Schakelen tussen tabbladen op een Android-tablet

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-tablet.
  2. Tik op het tabblad waarnaar je wilt overschakelen.

Tabbladen opnieuw ordenen

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-tablet.
  2. Tik op het tabblad dat je wilt verplaatsen en houd dit vast.
  3. Sleep het tabblad naar een andere locatie.

Tabbladen vernieuwen

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-telefoon.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Meer.
  3. Tik op Opnieuw laden Opnieuw laden.

Tabbladen vernieuwen op een Android-tablet

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-tablet.
  2. Tik linksboven op Opnieuw laden Opnieuw laden.