Tabbladen gebruiken in Chrome

In Chrome kun je zo veel tabbladen openen als je wilt. Je kunt ook alle tabbladen bekijken en hiertussen schakelen. Als je een nieuw tabblad opent, wordt er een gepersonaliseerde pagina Nieuw tabblad getoond op basis van je browsegeschiedenis.

Je kunt de content van de pagina Nieuw tabblad aanpassen met elementen naar keuze, zoals:

• verschillende thema's,
  • je winkelwagen, of
  • de kaart Recepten.
Meer informatie over hoe je de pagina Nieuw tabblad personaliseert

Meer informatie over het beheren van voorgestelde artikelen.

Een nieuw tabblad openen

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechtsboven op Meer Ordenen en dan Nieuw tabblad Nieuw tabblad.

Tip: Je kunt ook een nieuw tabblad openen door bovenaan het Google Chrome-venster op Nieuw tabblad Nieuw tabblad te tikken.

Een tabblad sluiten

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik aan de rechterkant op Schakelen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen. Je ziet een overzicht van je geopende tabbladen.
  3. Tik rechtsboven van het tabblad dat je wilt sluiten op Sluiten Sluiten Je kunt ook swipen om het tabblad te sluiten.

Alle tabbladen sluiten

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Schakelen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen. Je ziet een overzicht van je geopende tabbladen.
  3. Tik op Meer Meer en dan Alle tabbladen sluiten.

Overschakelen naar een nieuw tabblad

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Schakelen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen. Je ziet een overzicht van je geopende tabbladen.
  3. Swipe naar het gewenste tabblad en tik erop.

Tabbladen opnieuw ordenen

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Schakelen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen.
  3. Tik op het tabblad dat je wilt verplaatsen en houd dit vast.
  4. Sleep het tabblad naar een andere locatie.

Je tabbladen groeperen

1. Open de Chrome-app op je Android-apparaat.
  2. Tik op Schakelen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen.
    • Een tabbladgroep maken: Tik op een tabblad, houd dit vast en sleep het over een ander tabblad waarmee je het tabblad wilt groeperen.
    • Een tabblad toevoegen aan een bestaande groep: Tik op het tabblad, houd dit vast en sleep het naar de groep.
    • Zo bekijk je tabbladen in een groep:
      1. Tik op Schakelen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen.
      2. Selecteer een groep.
    • Zo verwijder je een tabblad uit een groep:
      1. Tik op de tabbladgroep.
      2. Tik op het tabblad dat je wilt verwijderen en houd dit vast.
      3. Sleep het tabblad naar het gedeelte Verwijderen uit groep onderaan het scherm.

Tabbladen vernieuwen

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Meer.
  3. Tik op Opnieuw laden Opnieuw laden.

Nieuwe vensters op je Android-tablet openen in Chrome

Je kunt maximaal 5 vensters tegelijk openen en tabbladen van het ene venster naar het andere verplaatsen op je Android-tablet.

Een nieuw venster openen

1. Open Chrome Chrome op je Android-tablet.
  2. Tik op Meer Meer en dan Nieuw venster.

Een tabblad naar een ander venster verplaatsen

1. Open Chrome Chrome op je Android-tablet.
  2. Tik op het tabblad dat je wilt verplaatsen op Meer Meer.
  3. Tik op Naar ander venster.
  4. Selecteer het venster waar je het tabblad naartoe wilt verplaatsen.
  5. Tik op Tabblad verplaatsen.

Schakelen tussen vensters

1. Open Chrome Chrome op je Android-tablet.
  2. Tik op Meer Meer en dan Vensters beheren.
  3. Tik op het venster dat je wilt openen.

Een venster sluiten

1. Open Chrome Chrome op je Android-tablet.
  2. Tik op Meer Meer en dan Vensters beheren.
  3. Tik naast het venster dat je wilt sluiten op Meer Meer en dan Venster sluiten.
  4. Tik op Venster sluiten om te bevestigen.