Tabbladen openen en gebruiken

In Chrome kunt u zo veel tabbladen openen als u wilt. U kunt ook alle tabbladen weergeven en hiertussen schakelen.

Een nieuw tabblad openen

1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-apparaat.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op Meer Meer.
  3. Tik op Nieuw tabblad.
Android-tablet
  1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-apparaat.
  2. Tik boven aan het scherm naast uw geopende tabbladen op 'Nieuw tabblad' nieuw tabblad.

Websites bekijken die u vaak bezoekt

Wanneer u een nieuw tabblad opent, ziet u onder het zoekvak afbeeldingen van websites die u vaak bezoekt. Als u Chrome nog niet eerder heeft gebruikt, worden enkele populaire sites weergegeven.

• Als u een site wilt bezoeken, tikt u op de afbeelding.
  • Als u een site wilt verwijderen, tikt u op de afbeelding en houdt u deze vast. Tik op Verwijderen.

Voorgestelde artikelen bekijken en bewerken

• Als u voorgestelde content (zoals recente bladwijzers en interessante artikelen) wilt zien, veegt u omlaag op een nieuw tabblad. Als u bent ingelogd bij Chrome, worden suggesties gebaseerd op uw Web- en app-activiteit.
  • Als u een item wilt verwijderen, veegt u naar links of rechts.
  • Als u items offline wilt opslaan en lezen, tikt u op het artikel en houdt u dit vast en vervolgens Link downloaden. Wanneer de download is voltooid, kunt u het artikel vinden in het gedeelte Downloads op een nieuw tabblad.

Tabbladen sluiten

1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-apparaat.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op 'Schakelen tussen tabbladen' Schakelen tussen tabbladen. U ziet nu uw geopende Chrome-tabbladen.
  3. Tik op Sluiten Sluiten in de rechterbovenhoek van het tabblad dat u wilt sluiten.
    • U kunt ook vegen om het tabblad te sluiten.

Alle tabbladen sluiten

1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-apparaat.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op 'Schakelen tussen tabbladen' Schakelen tussen tabbladen. U ziet nu uw geopende Chrome-tabbladen.
  3. Tik in de rechterbovenhoek op Meer Meer.
  4. Tik op Alle tabbladen sluiten.
Android-tablet
  1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-apparaat.
  2. Tik op Sluiten Sluiten voor elk tabblad dat u wilt sluiten.

Alle tabbladen sluiten

1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-apparaat.
  2. Tik op een tabblad op Sluiten Sluiten en houd dit vast.
  3. Tik op Alle tabbladen sluiten.

Tabbladen weergeven

1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-apparaat.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op 'Schakelen tussen tabbladen' Schakelen tussen tabbladen. U ziet nu uw geopende Chrome-tabbladen.
  3. Tik op het tabblad dat u wilt bekijken.
Android-tablet
  1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-apparaat.
  2. Tik bovenaan op het tabblad dat u wilt bekijken.

Twee tabbladen tegelijk weergeven

Als Android N of hoge is geïnstalleerd op uw apparaat, kunt u twee tabbladen naast elkaar weergeven.

1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-apparaat.
  2. Tik onderaan op Overzicht Overzicht en houd dit vast. Er worden twee schermen weergegeven.
  3. Tik in de rechterbovenhoek van het Chrome-tabblad op Meer Meer.
  4. Tik op Naar ander venster.

Overschakelen naar een nieuw tabblad

1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-apparaat.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op 'Schakelen tussen tabbladen' Schakelen tussen tabbladen.
  3. Veeg omhoog of omlaag.
  4. Tik op het tabblad waarnaar u wilt overschakelen.
Android-tablet
  1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-apparaat.
  2. Tik op het tabblad waarnaar u wilt overschakelen.

Tabbladen opnieuw ordenen

1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-apparaat.
  2. Blijf het tabblad aanraken dat u wilt verplaatsen.
  3. Sleep het tabblad naar een andere locatie.

Tabbladen vernieuwen

1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-apparaat.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op Meer Meer.
  3. Tik op 'Opnieuw laden' Opnieuw laden.

Gerelateerde links

Megan is Google Chrome-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.