Välilehtien ja ehdotusten käyttö

Voit avata Chromessa haluamasi määrän välilehtiä. Voit myös katsella kaikkia välilehtiäsi ja vaihdella niiden välillä.

Uuden välilehden avaaminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑puhelimella.
  2. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa Lisää Lisää.
  3. Valitse Uusi välilehti.
Android-tabletti
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑tabletilla.
  2. Valitse näytön yläosassa olevien avoimien välilehtien vieressä Uusi välilehti uusi välilehti.

Usein käyttämiesi verkkosivustojen katselu

Kun avaat uuden välilehden, hakukentän alla näytetään kuvia verkkosivustoista, joilla käyt usein. Jos et ole käyttänyt Chromea ennen, näet joitain suosittuja sivustoja.

• Siirry kullekin sivustolle koskettamalla kuvaa.
  • Poista sivusto koskettamalla kuvaa pitkään. Valitse Poista.

Ehdotettujen artikkeleiden tarkastelu ja muokkaaminen

• Tarkastele ehdotettua sisältöä, esim. viimeaikaisia kirjanmerkkejä ja kiinnostavia artikkeleita, pyyhkäisemällä ylöspäin uudella välilehdellä. Jos olet kirjautuneena Chromeen, ehdotukset perustuvat verkko- ja sovellustoimintaasi.
  • Poista kohde pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.
  • Jos haluat tallentaa kohteita offline-tilassa luettavaksi, kosketa artikkelia pitkään ja sitten Lataa linkin kohde. Lue lisää sivujen lukemisesta offline-tilassa.

Välilehtien sulkeminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä. Näet avoinna olevat Chrome-välilehtesi.
  3. Valitse suljettavan välilehden oikeassa yläkulmassa Sulje Sulje.
    • Voit sulkea välilehden myös pyyhkäisemällä.

Kaikkien välilehtien sulkeminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑puhelimella.
  2. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä. Näet avoinna olevat Chrome-välilehtesi.
  3. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa Lisää Lisää.
  4. Valitse Sulje kaikki välilehdet.
Android-tabletti
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑tabletilla.
  2. Valitse haluamallasi välilehdellä Sulje Sulje.

Kaikkien välilehtien sulkeminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑tabletilla.
  2. Kosketa millä tahansa välilehdellä pitkään Sulje Sulje.
  3. Valitse Sulje kaikki välilehdet.

Välilehtien katseleminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑puhelimella.
  2. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä. Näet avoinna olevat Chrome-välilehtesi.
  3. Kosketa haluamaasi välilehteä.
Android-tabletti
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑tabletilla.
  2. Kosketa haluamaasi välilehteä näytön yläosassa.

Kahden sovelluksen samanaikainen katselu

Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on Android N tai uudempi, voit katsella kahta välilehteä vierekkäin.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Kosketa alalaidassa pitkään kohtaa Viimeisimmät Viimeisimmät. Näyttö jaetaan kahteen osaan.
  3. Valitse Chrome-välilehden oikeassa yläreunassa Lisää Lisää.
  4. Valitse Siirrä toiseen ikkunaan.

Uudelle välilehdelle siirtyminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑puhelimella.
  2. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä.
  3. Pyyhkäise ylös tai alas.
  4. Kosketa haluamaasi välilehteä.
Android-tabletti
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑tabletilla.
  2. Kosketa haluamaasi välilehteä.

Välilehtien uudelleenjärjestely

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑tabletilla.
  2. Kosketa pitkään välilehteä, jota haluat siirtää.
  3. Vedä välilehti eri paikkaan.

Välilehtien päivittäminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa Lisää Lisää.
  3. Valitse Päivitä Päivitä.