We've gotten reports about some users being signed out of their accounts unexpectedly. We're investigating, but not to worry: there is no indication that this is connected to any phishing or account security threats. Please try to sign-in again at accounts.google.com and if you cannot remember your password, please use this link to recover your password. If you use 2-Step Verification, there may have been a delay in receiving your SMS code. Please try again or use backup codes.

Välilehtien avaaminen ja käyttäminen

Voit avata Chromessa haluamasi määrän välilehtiä. Voit myös katsella kaikkia välilehtiäsi ja vaihdella niiden välillä.

Uuden välilehden avaaminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa Lisää Lisää.
  3. Valitse Uusi välilehti.
Android-tabletti
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse näytön yläosassa olevien avoimien välilehtien vieressä Uusi välilehti uusi välilehti.

Usein käyttämiesi verkkosivustojen katselu

Kun avaat uuden välilehden, hakukentän alla näytetään kuvia verkkosivustoista, joilla käyt usein. Jos et ole käyttänyt Chromea ennen, näet joitain suosittuja sivustoja.

• Siirry kullekin sivustolle koskettamalla kuvaa.
  • Poista sivusto koskettamalla kuvaa pitkään. Valitse Poista.

Ehdotettujen artikkeleiden tarkastelu ja muokkaaminen

• Tarkastele ehdotettua sisältöä, esim. viimeaikaisia kirjanmerkkejä ja kiinnostavia artikkeleita, pyyhkäisemällä alaspäin uudessa välilehdessä. Jos olet kirjautuneena Chromeen, ehdotukset perustuvat verkko- ja sovellustoimintaasi.
  • Poista kohde pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.
  • Jos haluat tallentaa kohteita ja lukea niitä offline-tilassa, kosketa artikkelia pitkään ja sitten Lataa linkin kohde. Kun lataus on valmis, löydät kohteen avaamalla Lataukset-osion uudella välilehdellä.

Välilehtien sulkeminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä. Näet avoinna olevat Chrome-välilehtesi.
  3. Valitse suljettavan välilehden oikeassa yläkulmassa Sulje Sulje.
    • Voit sulkea välilehden myös pyyhkäisemällä.

Kaikkien välilehtien sulkeminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä. Näet avoinna olevat Chrome-välilehtesi.
  3. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa Lisää Lisää.
  4. Valitse Sulje kaikki välilehdet.
Android-tabletti
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse haluamallasi välilehdellä Sulje Sulje.

Kaikkien välilehtien sulkeminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Kosketa millä tahansa välilehdellä pitkään Sulje Sulje.
  3. Valitse Sulje kaikki välilehdet.

Välilehtien katseleminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä. Näet avoinna olevat Chrome-välilehtesi.
  3. Kosketa haluamaasi välilehteä.
Android-tabletti
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Kosketa haluamaasi välilehteä näytön yläosassa.

Kahden sovelluksen samanaikainen katselu

Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on Android N tai uudempi, voit katsella kahta välilehteä vierekkäin.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Kosketa alalaidassa pitkään kohtaa Viimeisimmät Viimeisimmät. Näyttö jaetaan kahteen osaan.
  3. Valitse Chrome-välilehden oikeassa yläreunassa Lisää Lisää.
  4. Valitse Siirrä toiseen ikkunaan.

Uudelle välilehdelle siirtyminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä.
  3. Pyyhkäise ylös tai alas.
  4. Kosketa haluamaasi välilehteä.
Android-tabletti
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Kosketa haluamaasi välilehteä.

Välilehtien uudelleenjärjestely

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Kosketa pitkään välilehteä, jota haluat siirtää.
  3. Vedä välilehti eri paikkaan.

Välilehtien päivittäminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa Lisää Lisää.
  3. Valitse Päivitä Päivitä.