Administrer faner i Chrome

Du kan åbne flere faner i Chrome. Du kan også se og skifte mellem alle dine faner. Når du åbner en ny fane, åbner Chrome siden Ny fane med tilpassede indstillinger.

Du kan bl.a. tilpasse siden Ny fane med:

• Forskellige temaer
  • Din kurv
  • Dine genveje
Se, hvordan du tilpasser siden Ny fane.

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer foreslåede artikler.

Åbn en ny fane eller et nyt vindue

Åbn en ny fane
Klik på Ny fane Ny fane ud for den sidste fane øverst til højre i dit Google Chrome-vindue. Du kan også bruge en tastaturgenvej:
  • Windows og Linux: Ctrl+t
  • Mac: +t
Åbn en fane i et nyt vindue

Klik på fanen, og træk den uden for Google Chrome-vinduet.

Du kan åbne et nyt vindue ved at bruge en tastaturgenvej:

• Windows og Linux: Ctrl+n
  • Mac: +n
Åbn en fil i en ny fane
Træk filen fra skrivebordet eller en mappe på din computer ind i en fane i Google Chrome. Hvis handlingen gennemføres, viser markøren ikonet for Tilføj Tilføj.

Find, og vælg filen fra din computer. Åbn en ny fane, og brug derefter en tastaturgenvej:

• Windows og Linux: Ctrl+o
  • Mac: +o
Åbn et link i en ny fane
  • Windows og Linux: Ctrl + klik på et link
  • Mac: + klik på et link

Organiser dine faner og vinduer

Organiser faner
Du kan ændre rækkefølgen af dine faner ved at trække en fane øverst i browservinduet.

Fastgør en fane: Højreklik på fanen, og vælg Fastgør. Fastgjorte faner er mindre og viser kun ikonet for websitet.

Frigør en fane: Højreklik på fanen, og vælg Frigør.

Flyt en fane til et andet vindue:

1. Sørg for, at du er logget ind på den samme profil i begge vinduer.
  2. Højreklik på den fane, du vil flytte.
  3. Rul til "Flyt fanen til et andet vindue".
  4. Vælg det vindue, du vil flytte fanen til.
Gruppér dine faner
Du kan organisere dine faner i grupper.

1. Åbn Chrome Chrome på din computer.
  2. Klik på Ny fane Ny fane.
  3. Højreklik på en fane, og vælg derefter Føj til ny gruppe.
    • Du kan redigere din fanegruppe ved at højreklikke på den farvede cirkel eller navnet til venstre. Du kan:
      • Navngive din gruppe.
      • Føje flere faner til gruppen.
      • Fjerne gruppen.
    • Du kan føje en fane til en eksisterende gruppe ved at trække fanen ind i gruppen.
    • Du kan fjerne en fane fra en gruppe ved at højreklikke på fanen og vælge Fjern fra gruppe.
Skjul og udvid fanegrupper

Du kan skjule dine fanegrupper, så det kun er gruppens navn eller den farvede cirkel, der vises på fanelinjen.

1. Opret en fanegruppe.
  2. Hvis du vil udvide eller skjule gruppen, skal du vælge dens navn eller dens farvede cirkel.
Søg i åbne faner med fanesøgning

Hvis du har flere åbne faner i Chrome, kan du finde den ønskede fane.

1. Åbn Chrome Chrome
  2. Vælg Fanesøgning Nedadvendt pil øverst til venstre.
    • Hvis du har åbnet Chrome på en Mac, skal du vælge Fanesøgning Nedadvendt pil øverst til højre.
  3. Angiv søgeord for det website, du vil finde.
  4. På listen over åbne faner kan du gøre følgende:
    • Åbn en fane: Find den ønskede fane, og klik på den.
    • Luk en fane: Find den ønskede fane, og klik på Luk til højre.
Søg efter åbne faner i adresselinjen
  1. Åbn Chrome Chrome
  2. Skriv @tabs i adresselinjen.
  3. Tryk på Tab-tasten eller mellemrumstasten. Du kan også klikke på Søg i faner Søgning i forslagene.
  4. Angiv søgeord for den fane, du vil finde.
  5. Vælg fanen på listen.
Organiser dine vinduer
Du kan organisere dine åbne vinduer ved at navngive hvert enkelt vindue. Din computer viser dette navn, når du:
  • Holder markøren over det minimerede vindue.
  • Trykker på Alt + Tab for at skifte mellem vinduer.
  • Højreklikker på en fane og vælger Flyt fanen til et andet vindue.

Sådan navngiver du et vindue:

1. Gå til det vindue, du vil navngive, eller åbn et nyt vindue.
  2. Øverst på siden skal du højreklikke på det tomme område ud for Ny fane Ny fane og derefter vælge Navngiv vindue.
    • Du kan også følge en anden fremgangsmåde, hvor du øverst til højre vælger Mere Organiser og derefter Flere værktøjer og derefter Navngiv vindue.
  3. Navngiv dit vindue.

Luk en fane eller et vindue

Luk en fane

Klik på Luk Luk øverst til højre på fanen. Du kan også bruge en tastaturgenvej:

• Windows og Linux: Ctrl+w
  • Mac: ⌘+w
Luk et vindue
  • Luk alle faner i vinduet.
  • Klik på Luk Luk øverst i vinduet.
    • Windows og Linux: Øverst til højre.
    • Mac: Øverst til venstre.

Du kan også lukke et vindue ved hjælp af tastaturgenvejene:

• Windows og Linux: Alt+F4
    • Mac: +shift+w
Luk Google Chrome

Du kan lukke Google Chrome helt.

1. Åbn Chrome-menuen.
    • Windows og Linux: Klik på Mere Organiser på menulinjen øverst på siden.
    • Mac: Klik på Chrome på menulinjen øverst.
  1. Luk Google Chrome.
  • Windows og Linux: Klik på Afslut.
  • Mac: Klik på Quit Google Chrome (Afslut Google Chrome).

Du kan også lukke Google Chrome ved hjælp af tastaturgenvejen:

• Windows og Linux: Alt + f og derefter x
  • Mac: +q
Find et vindue eller en fane igen

Hvis du ved et uheld har lukket en fane eller et vindue, kan du åbne fanen eller vinduet igen ved hjælp af en tastaturgenvej:

• Windows og Linux: Ctrl+shift+t
  • Mac: +shift+t
Gennemtving lukning af en side eller app

Hvis en fane, et vindue eller en udvidelse ikke fungerer, kan du gennemtvinge lukning af elementet ved hjælp af Jobliste i Chrome.

1. Klik på Mere Organiser øverst til højre.
  2. Klik på Flere værktøjer og derefter Jobliste.
  3. Vælg den side, udvidelse eller app, du vil lukke.
  4. Klik på Afslut proces.

Relaterede ressourcer