Administrer faner i Chrome

Du kan åbne flere faner i Chrome. Du kan også se og skifte mellem alle dine faner. Når du åbner en ny fane, åbner Chrome siden Ny fane med tilpassede indstillinger.

Du kan bl.a. tilpasse siden Ny fane med:

• Forskellige temaer
  • Din kurv
  • Dine genveje
Se, hvordan du tilpasser siden Ny fane.

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer foreslåede artikler.

Almindelige handlinger med faner

Udfør grundlæggende handlinger, når du søger på nettet med Chrome.

Åbn en ny fane
  1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Organiser og derefter Ny fane Ny fane.

Tip! Du kan også åbne en ny fane ved at trykke på Ny fane Ny fane øverst i Chrome-vinduet.

Luk en fane
  1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane til højre for adresselinjen. Alle åbne faner vises.
  3. Tryk på Luk Luk øverst til højre på den fane, du vil lukke. Du kan også lukke fanen ved at stryge.
Luk alle faner
  1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane til højre for adresselinjen. Alle åbne faner vises.
  3. Tryk på Mere Mere og derefter Luk alle faner.
Skift til en ny fane
  1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane til højre for adresselinjen. Alle åbne faner vises.
  3. Stryg til den ønskede fane, og tryk på den.
Omarranger faner
  1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane til højre for adresselinjen.
  3. Hold fingeren nede på den fane, du vil flytte.
  4. Træk fanen hen til en anden placering.
Gruppér dine faner
  1. Åbn Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane.
    • Opret en fanegruppe: Hold fingeren nede på en fane, og træk den til en anden fane, du vil gruppere den med.
    • Føj en fane til en eksisterende gruppe: Hold fingeren nede på fanen, og træk den til gruppen.
    • Se faner i en gruppe:
      1. Tryk på Skift fane Skift fane.
      2. Vælg en gruppe.
    • Sådan fjerner du en fane fra en gruppe:
      1. Tryk på fanegruppen.
      2. Hold den relevante fane nede.
      3. Træk fanen til området "Fjern fra gruppe" nederst på skærmen.
Åbn et link i en fanegruppe
  1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Gå til et link, du vil åbne.
  3. Hold fingeren på linket.
  4. Tryk på Åbn i en ny fane i en gruppe.
Genindlæs faner
  1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og derefter Genindlæs Genindlæs.

Udfør massehandlinger på faner

Du kan udføre massehandlinger ved at trykke på Mere eller ved at holde fingeren nede på en fane.

Luk faner
  1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane til højre for adresselinjen.
  3. Tryk på Mere og derefter Vælg faner.
  4. Vælg de faner, du vil lukke.
  5. Tryk på Mere og derefter Luk faner.
Gruppér faner
  1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane til højre for adresselinjen.
  3. Hold fingeren nede på en fane, eller tryk på Mere .
  4. Tryk på Vælg faner.
  5. Vælg de faner, du vil gruppere.
  6. Tryk på Mere og derefter Gruppér faner.
Ophæv gruppering af faner
  1. Åbn Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane til højre for adresselinjen.
  3. Åbn en fanegruppe, der indeholder de faner, du vil ophæve grupperingen af.
  4. Hold fingeren nede på en fane, eller tryk på Mere og derefter Vælg faner.
  5. Vælg de faner, du vil ophæve grupperingen af.
  6. Tryk på Mere og derefter Ophæv gruppering af faner.
Luk faner i en gruppe
  1. Åbn Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane til højre for adresselinjen.
  3. Åbn en fanegruppe, der indeholder de faner, du vil lukke.
  4. Tryk på Mere og derefter Vælg faner.
  5. Vælg de faner, du vil slette fra gruppen.
  6. Tryk på Mere og derefter Luk faner.
Del faner
  1. Åbn Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane til højre for adresselinjen.
  3. Hold fingeren nede på en fane, eller tryk på Mere og derefter Vælg faner.
  4. Vælg de faner, du vil dele.
  5. Tryk på Mere og derefter Del faner.
  6. Vælg, hvor du vil dele.
Del faner i en gruppe
  1. Åbn Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane til højre for adresselinjen.
  3. Åbn en fanegruppe, der indeholder de ønskede faner.
  4. Tryk på Vælg faner.
  5. Vælg de faner, du vil dele.
  6. Tryk på Mere og derefter Del faner.
Tilføj faner som bogmærker
  1. Åbn Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane til højre for adresselinjen.
  3. Hold fingeren nede på en fane, eller tryk på Mere og derefter Vælg faner.
  4. Vælg de faner, du vil tilføje som bogmærker.
  5. Tryk på Mere og derefter Tilføj faner som bogmærker.

Åbn nye vinduer på din Android-tablet i Chrome

Du kan åbne op til 5 vinduer ad gangen og flytte faner fra ét vindue til et andet på din Android-tablet.

Åbn et nyt vindue

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-tablet.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Nyt vindue.

Flyt en fane til et andet vindue

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-tablet.
  2. Tryk på Mere Mere på den fane, du vil flytte.
  3. Tryk på Flyt til et andet vindue.
  4. Vælg det vindue, du vil flytte fanen til.
  5. Tryk på Flyt fane.

Skift vindue

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-tablet.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Administrer vinduer.
  3. Tryk på det vindue, du vil åbne.

Luk et vindue

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-tablet.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Administrer vinduer.
  3. Ud for det vindue, du vil lukke, skal du trykke på Mere Mere og derefter Luk vindue.
  4. Tryk på Luk vindue for at bekræfte.