Gestionar les pestanyes a Chrome

Podeu obrir diverses pestanyes a Chrome. També podeu consultar totes les pestanyes i canviar d'una a l'altra. Quan obriu una pestanya nova, Chrome obre una pàgina Pestanya nova personalitzada.

A continuació, s'indiquen algunes maneres de personalitzar el contingut de la pàgina Pestanya nova:

• Temes diferents
  • El vostre carretó
  • Les vostres dreceres
Obteniu informació sobre com podeu personalitzar la pàgina Pestanya nova.

Obteniu informació sobre com podeu gestionar els articles suggerits.

Accions habituals amb les pestanyes

Quan cerqueu al web amb Chrome, podeu dur a terme accions bàsiques.

Obrir una pestanya nova
  1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Organitza i, a continuació, Pestanya nova Pestanya nova.

Consell: a la part superior de la finestra de Chrome, també podeu tocar Pestanya nova Pestanya nova per obrir-ne una de nova.

Tancar una pestanya
  1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes. Es mostraran totes les pestanyes obertes.
  3. A la part superior dreta de la pestanya que vulgueu tancar, toqueu Tanca Tanca. També podeu fer lliscar la pestanya per tancar-la.
Tancar totes les pestanyes
  1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes. Es mostraran totes les pestanyes obertes.
  3. Toqueu Més Més i, a continuació, Tanca totes les pestanyes.
Canviar de pestanya
  1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes. Es mostraran totes les pestanyes obertes.
  3. Llisqueu fins a la pestanya que vulgueu i toqueu-la.
Reorganitzar les pestanyes
  1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes.
  3. Manteniu premuda la pestanya que vulgueu moure.
  4. Arrossegueu la pestanya a una altra posició.
Agrupar les pestanyes
  1. Al dispositiu Android, obriu Chrome .
  2. Toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes.
    • Crear un grup de pestanyes: manteniu premuda una pestanya i, a continuació, arrossegueu-la a sobre d'una altra per agrupar-les.
    • Afegir una pestanya a un grup existent: manteniu premuda la pestanya i arrossegueu-la al grup.
    • Veure les pestanyes d'un grup:
      1. Toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes.
      2. Seleccioneu un grup.
    • Per suprimir una pestanya d'un grup:
      1. Toqueu el grup de pestanyes.
      2. Manteniu premuda la pestanya que vulgueu suprimir.
      3. Arrossegueu la pestanya a l'àrea "Suprimeix del grup" que hi ha a la part inferior de la pantalla.
Obrir un enllaç en un grup de pestanyes
  1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Navegueu fins a un enllaç que vulgueu obrir.
  3. Manteniu-lo premut.
  4. Toqueu Obre en una pestanya d'un grup.
Tornar a carregar les pestanyes
  1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Torna a carregar Torna a carregar.

Dur a terme accions massives a les pestanyes

Podeu dur a terme accions massives tocant Més o mantenint premudes les pestanyes.

Tancar pestanyes
  1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes.
  3. Toqueu Més i, a continuació, Selecciona pestanyes.
  4. Seleccioneu les pestanyes que vulgueu tancar.
  5. Toqueu Més i, a continuació, Tanca les pestanyes.
Agrupar pestanyes
  1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes.
  3. Manteniu premuda qualsevol pestanya o toqueu Més .
  4. Toqueu Selecciona pestanyes.
  5. Trieu les pestanyes que vulgueu agrupar.
  6. Toqueu Més i, a continuació, Agrupa les pestanyes.
Desagrupar pestanyes
  1. Al dispositiu Android, obriu Chrome .
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes.
  3. Obriu un grup de pestanyes que contingui les pestanyes que vulgueu desagrupar.
  4. Manteniu premuda qualsevol pestanya o toqueu Més i, a continuació, Selecciona pestanyes.
  5. Trieu les pestanyes que vulgueu desagrupar.
  6. Toqueu Més i, a continuació, Desagrupa les pestanyes.
Tancar les pestanyes d'un grup
  1. Al dispositiu Android, obriu Chrome .
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes.
  3. Obriu un grup de pestanyes que contingui les pestanyes que vulgueu tancar.
  4. Toqueu Més i, a continuació, Selecciona pestanyes.
  5. Seleccioneu les pestanyes que vulgueu suprimir del grup.
  6. Toqueu Més i, a continuació, Tanca les pestanyes.
Compartir pestanyes
  1. Al dispositiu Android, obriu Chrome .
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes.
  3. Manteniu premuda qualsevol pestanya o toqueu Més i, a continuació, Selecciona pestanyes.
  4. Trieu les pestanyes que vulgueu compartir.
  5. Toqueu Més i, a continuació, Comparteix les pestanyes.
  6. Trieu on voleu compartir el contingut.
Compartir pestanyes en un grup
  1. Al dispositiu Android, obriu Chrome .
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes.
  3. Obriu un grup de pestanyes que contingui les pestanyes que vulgueu.
  4. Toqueu Selecciona pestanyes.
  5. Trieu les pestanyes que vulgueu compartir.
  6. Toqueu Més i, a continuació, Comparteix les pestanyes.
Pestanyes d'adreces d'interès
  1. Al dispositiu Android, obriu Chrome .
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes.
  3. Manteniu premuda qualsevol pestanya o toqueu Més i, a continuació, Selecciona pestanyes.
  4. Trieu les pestanyes que vulgueu afegir a les adreces d'interès.
  5. Toqueu Més i, a continuació, Pestanyes d'adreces d'interès.

Obrir finestres noves a la tauleta Android a Chrome

A la tauleta Android, podeu obrir fins a 5 finestres alhora i moure pestanyes d'una finestra a una altra.

Obrir una finestra nova

1. A la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Finestra nova.

Moure una pestanya a una altra finestra

1. A la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la pestanya que vulgueu moure, toqueu Més Més.
  3. Toqueu Mou a l'altra finestra.
  4. Seleccioneu la finestra a la qual vulgueu moure la pestanya.
  5. Toqueu Mou la pestanya.

Canviar de finestra

1. A la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Gestiona les finestres.
  3. Toqueu la finestra que vulgueu obrir.

Tancar una finestra

1. A la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Gestiona les finestres.
  3. Al costat de la finestra que vulgueu tancar, toqueu Més Més i, a continuació, Tanca la finestra.
  4. Per confirmar-ho, toqueu Tanca la finestra.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google