Obrir i utilitzar les pestanyes

A Chrome, podeu obrir tantes pestanyes com vulgueu. També podeu veure totes les pestanyes i canviar d'una a l'altra.

Obrir una pestanya nova

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon Android.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més.
  3. Toqueu Pestanya nova.
Tauleta Android
  1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome a la tauleta Android.
  2. A la part superior, toqueu Pestanya nova pestanya nova, al costat de les pestanyes obertes.

Veure els llocs web que visiteu sovint

Quan obriu una pestanya nova, a sota del quadre de cerca veureu imatges dels llocs web que visiteu sovint. Si és la primera vegada que utilitzeu Chrome, veureu alguns llocs populars.

• Per visitar un lloc, toqueu la imatge corresponent.
  • Per suprimir un lloc, toqueu i manteniu premuda una imatge. Toqueu Suprimeix.

Veure i editar articles suggerits

• Per veure suggeriments de contingut, com ara adreces d'interès recents i articles interessants, feu lliscar el dit cap amunt en una pestanya nova. Si heu iniciat la sessió a Chrome, els suggeriments es basen en les vostres dades d'Activitat al web i en aplicacions.
  • Per suprimir un element, feu lliscar el dit cap a la l'esquerra o cap a la dreta.
  • Per desar elements per llegir-los sense connexió, toqueu i manteniu premut l'article Després Baixa l'enllaç. Obteniu més informació sobre com llegir pàgines sense connexió.

Tancar pestanyes

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior dreta, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanya. Veureu les pestanyes de Chrome que tingueu obertes.
  3. A la part superior dreta de la pestanya que vulgueu tancar, toqueu Tanca Tanca.
    • També podeu fer lliscar la pestanya per tancar-la.

Tancar totes les pestanyes

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon Android.
  2. A la part superior dreta, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanya. Veureu les pestanyes de Chrome que tingueu obertes.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més Més.
  4. Toqueu Tanca totes les pestanyes.
Tauleta Android
  1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome a la tauleta Android.
  2. En qualsevol pestanya que vulgueu tancar, toqueu Tanca Tanca.

Tancar totes les pestanyes

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome a la tauleta Android.
  2. En qualsevol pestanya, toqueu i manteniu premut Tanca Tanca.
  3. Toqueu Tanca totes les pestanyes.

Veure les pestanyes

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon Android.
  2. A la part superior dreta, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanya. Veureu les pestanyes de Chrome que tingueu obertes.
  3. Toqueu la pestanya que vulgueu veure.
Tauleta Android
  1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome a la tauleta Android.
  2. A la part superior, toqueu la pestanya que vulgueu veure.

Veure dues pestanyes alhora

Si el dispositiu utilitza Android N o versions posteriors, podeu veure dues pestanyes en paral·lel.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part inferior, toqueu i manteniu premut el botó Visió general Visió general. Veureu dues pantalles.
  3. A la part superior dreta de la pestanya de Chrome, toqueu Més Més.
  4. Toqueu Mou a l'altra finestra.

Canviar de pestanya

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon Android.
  2. A la part superior dreta, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanya.
  3. Feu lliscar el dit cap amunt o cap avall.
  4. Toqueu la pestanya a la qual vulgueu canviar.
Tauleta Android
  1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome a la tauleta Android.
  2. Toqueu la pestanya a la qual vulgueu canviar.

Reorganitzar les pestanyes

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome a la tauleta Android.
  2. Toqueu i manteniu premuda la pestanya que vulgueu moure.
  3. Arrossegueu-la a una altra posició.

Tornar a carregar les pestanyes

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més.
  3. Toqueu Torna a carregar Torna a carregar.