Utilitzar les pestanyes a Chrome

A Chrome, podeu obrir tantes pestanyes com vulgueu. També podeu veure totes les pestanyes i canviar d'una a l'altra. Quan obriu una pestanya nova, apareix una pàgina Pestanya nova personalitzada basada en l'historial de navegació.

A continuació, s'indiquen algunes maneres de personalitzar el contingut de la pàgina Pestanya nova:

• Temes diferents
  • El vostre carretó
  • La targeta "Receptes"
Obteniu informació sobre com podeu personalitzar la pàgina Pestanya nova.

Obteniu informació sobre com podeu gestionar els articles suggerits.

Obrir una pestanya nova

1. Al telèfon Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Organitza i, a continuació, Pestanya nova.

Obrir una pestanya nova a la tauleta Android

1. A la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior, toqueu Pestanya nova Pestanya nova, al costat de les pestanyes obertes.

Personalitzar la pàgina d'una pestanya nova

Quan llisqueu cap amunt a la barra d'adreces o obriu una pestanya nova, veureu els llocs web que visiteu sovint. Si és la primera vegada que utilitzeu Chrome, veureu alguns llocs web populars.

• Per visitar un lloc web, toqueu la icona.
  • Per suprimir un lloc web, manteniu-ne premuda la icona. Toqueu Suprimeix.

Tancar una pestanya

1. Al telèfon Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes. Veureu les pestanyes de Chrome que tingueu obertes.
  3. A la part superior dreta de la pestanya que vulgueu tancar, toqueu Tanca Tanca. També podeu fer lliscar la pestanya per tancar-la.

Tancar totes les pestanyes

1. Al telèfon Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes. Veureu les pestanyes de Chrome que tingueu obertes.
  3. Toqueu Més Més i, a continuació, Tanca totes les pestanyes.

Tancar pestanyes a la tauleta Android

1. A la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. En qualsevol pestanya que vulgueu tancar, toqueu Tanca Tanca.

Tancar totes les pestanyes

1. A la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. En qualsevol pestanya, manteniu premuda la icona Tanca Tanca.
  3. Toqueu Tanca totes les pestanyes.

Canviar de pestanya

1. Al telèfon Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes. Veureu les pestanyes de Chrome que tingueu obertes.
  3. Llisqueu cap amunt o cap avall.
  4. Toqueu la pestanya a què vulgueu canviar.

Canviar de pestanya a la tauleta Android

1. A la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Toqueu la pestanya a què vulgueu canviar.

Reorganitzar les pestanyes

1. A la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Manteniu premuda la pestanya que vulgueu moure.
  3. Arrossegueu-la a una altra posició.

Agrupar les pestanyes

Al dispositiu Android:

1. Obriu l'aplicació Chrome.
  2. Toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes
    • Crear un grup de pestanyes: manteniu premuda una pestanya i, a continuació, arrossegueu-la a sobre d'una altra pestanya per agrupar-les.
    • Afegir una pestanya a un grup existent: manteniu premuda la pestanya i arrossegueu-la al grup.
    • Posar un nom al grup de pestanyes: toqueu el grup de pestanyes i, a continuació, Més Organitza i, a continuació, Edita el nom del grup.
    • Compartir un grup de pestanyes: toqueu el grup de pestanyes i, a continuació, Més Organitza i, a continuació, Comparteix el grup.
    • Suprimir una pestanya d'un grup: toqueu el grup de pestanyes i, a continuació, Més Organitza i, a continuació, Suprimeix les pestanyes.
    • Veure les pestanyes d'un grup:​​​​​​
      1. Toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes.
      2. Seleccioneu un grup.

Actualitzar les pestanyes

1. Al telèfon Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més.
  3. Toqueu Torna a carregar Torna a carregar.

Actualitzar les pestanyes a la tauleta Android

1. A la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Torna a carregar Torna a carregar.

Obrir finestres noves a la tauleta Android a Chrome

A la tauleta Android, podeu obrir fins a 5 finestres alhora i moure pestanyes d'una finestra a una altra.

Obrir una finestra nova

1. A la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Finestra nova.

Moure una pestanya a una altra finestra

1. A la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la pestanya que vulgueu moure, toqueu Més Més.
  3. Toqueu Mou a l'altra finestra.
  4. Seleccioneu la finestra a la qual vulgueu moure la pestanya.
  5. Toqueu Mou la pestanya.

Canviar de finestra

1. A la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Gestiona les finestres.
  3. Toqueu la finestra que vulgueu obrir.

Tancar una finestra

1. A la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Gestiona les finestres.
  3. Al costat de la finestra que vulgueu tancar, toqueu Més Més i, a continuació, Tanca la finestra.
  4. Per confirmar-ho, toqueu Tanca la finestra.