Fer servir les pestanyes i els articles suggerits

A Chrome, podeu obrir tantes pestanyes com vulgueu. També podeu veure totes les pestanyes i canviar d'una a l'altra.

Obrir una pestanya nova

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon Android.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Organitza i, a continuació, Pestanya nova.
Obrir una pestanya nova a la tauleta Android
  1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome a la tauleta Android.
  2. A la part superior, toqueu Pestanya nova Pestanya nova, al costat de les pestanyes obertes.

Personalitzar la pàgina Pestanya nova

Si llisqueu cap amunt a la barra d'adreces o obriu una pestanya nova, veureu els llocs web que visiteu sovint. Si és la primera vegada que utilitzeu Chrome, veureu alguns llocs web populars.

• Per visitar un lloc web, feu clic a la icona.
  • Per suprimir un lloc web, manteniu-ne premuda la icona. Toqueu Suprimeix.

Cercar i editar articles suggerits

Quan obriu una pestanya nova, hi podeu veure articles suggerits i adreces d'interès recents. Si heu iniciat la sessió a Chrome, els suggeriments es basen en les vostres dades d'Activitat al web i en aplicacions.

• Per suprimir un element, feu-lo lliscar cap a l'esquerra o cap a la dreta.
  • Per desar un article per llegir-lo sense connexió, manteniu-lo premut. A continuació, toqueu Baixa l'enllaç. Obteniu més informació sobre com llegir pàgines sense connexió.

Deixar de veure suggeriments

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon Android.
  2. Obriu una pestanya nova.
  3. Toqueu Articles que et poden interessar.

Tancar una pestanya

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon Android.
  2. A la dreta, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes. Veureu les pestanyes de Chrome que tingueu obertes.
  3. A la part superior dreta de la pestanya que vulgueu tancar, toqueu Tanca Tanca. També podeu fer lliscar la pestanya per tancar-la.
Tancar totes les pestanyes
  1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon Android.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes. Veureu les pestanyes de Chrome que tingueu obertes.
  3. Toqueu Més Més i, a continuació, Tanca totes les pestanyes.
Tancar pestanyes a la tauleta Android
  1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome a la tauleta Android.
  2. En qualsevol pestanya que vulgueu tancar, toqueu Tanca Tanca.

Tancar totes les pestanyes

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome a la tauleta Android.
  2. En qualsevol pestanya, manteniu premuda l'opció Tanca Tanca.
  3. Toqueu Tanca totes les pestanyes.

Canviar de pestanya

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon Android.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes. Veureu les pestanyes de Chrome que tingueu obertes.
  3. Llisqueu cap amunt o cap avall.
  4. Toqueu la pestanya a la qual vulgueu canviar.
Canviar de pestanya a la tauleta Android
  1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome a la tauleta Android.
  2. Toqueu la pestanya a la qual vulgueu canviar.

Reorganitzar les pestanyes

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome a la tauleta Android.
  2. Toqueu i manteniu premuda la pestanya que vulgueu moure.
  3. Arrossegueu-la a una altra posició.

Actualitzar les pestanyes

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon Android.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més.
  3. Toqueu Torna a carregar Torna a carregar.

Actualitzar les pestanyes a la tauleta Android

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome a la tauleta Android.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Torna a carregar Torna a carregar.