Utilitzar les pestanyes a Chrome

A Chrome, podeu obrir tantes pestanyes com vulgueu. També podeu veure totes les pestanyes i canviar d'una a l'altra.

Obteniu informació sobre com podeu gestionar els articles suggerits.

Obrir una pestanya nova

1. Al telèfon Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Organitza i, a continuació, Pestanya nova.

Obrir una pestanya nova a la tauleta Android

1. A la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior, toqueu Pestanya nova Pestanya nova, al costat de les pestanyes obertes.

Personalitzar la pàgina d'una pestanya nova

Quan llisqueu cap amunt a la barra d'adreces o obriu una pestanya nova, veureu els llocs web que visiteu sovint. Si és la primera vegada que utilitzeu Chrome, veureu alguns llocs web populars.

• Per visitar un lloc web, toqueu la icona.
  • Per suprimir un lloc web, manteniu-ne premuda la icona. Toqueu Suprimeix.

Tancar una pestanya

1. Al telèfon Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes. Veureu les pestanyes de Chrome que tingueu obertes.
  3. A la part superior dreta de la pestanya que vulgueu tancar, toqueu Tanca Tanca. També podeu fer lliscar la pestanya per tancar-la.

Tancar totes les pestanyes

1. Al telèfon Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes. Veureu les pestanyes de Chrome que tingueu obertes.
  3. Toqueu Més Més i, a continuació, Tanca totes les pestanyes.

Tancar pestanyes a la tauleta Android

1. A la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. En qualsevol pestanya que vulgueu tancar, toqueu Tanca Tanca.

Tancar totes les pestanyes

1. A la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. En qualsevol pestanya, manteniu premuda la icona Tanca Tanca.
  3. Toqueu Tanca totes les pestanyes.

Canviar de pestanya

1. Al telèfon Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes. Veureu les pestanyes de Chrome que tingueu obertes.
  3. Llisqueu cap amunt o cap avall.
  4. Toqueu la pestanya a què vulgueu canviar.

Canviar de pestanya a la tauleta Android

1. A la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Toqueu la pestanya a què vulgueu canviar.

Reorganitzar les pestanyes

1. A la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Manteniu premuda la pestanya que vulgueu moure.
  3. Arrossegueu-la a una altra posició.

Actualitzar les pestanyes

1. Al telèfon Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més.
  3. Toqueu Torna a carregar Torna a carregar.

Actualitzar les pestanyes a la tauleta Android

1. A la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Torna a carregar Torna a carregar.