Utilitzar les pestanyes a Chrome

A Chrome, podeu obrir tantes pestanyes com vulgueu. També podeu veure totes les pestanyes i canviar d'una a l'altra. Quan obriu una pestanya nova, apareix una pàgina Pestanya nova personalitzada basada en l'historial de navegació.

A continuació, s'indiquen algunes maneres de personalitzar el contingut de la pàgina Pestanya nova:

• Temes diferents
  • El vostre carretó
  • La targeta "Receptes"
Obteniu informació sobre com podeu personalitzar la pàgina Pestanya nova.

Obteniu informació sobre com podeu gestionar els articles suggerits.

Obrir una pestanya nova

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Organitza i, a continuació, Pestanya nova Pestanya nova.

Consell : també podeu obrir una pestanya nova tocant Pestanya nova Pestanya nova a la part superior de la finestra de Google Chrome.

Tancar una pestanya

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes. Es mostraran totes les pestanyes obertes.
  3. A la part superior dreta de la pestanya que vulgueu tancar, toqueu Tanca Tanca. També podeu fer lliscar la pestanya per tancar-la.

Tancar totes les pestanyes

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes. Es mostraran totes les pestanyes obertes.
  3. Toqueu Més Més i, a continuació, Tanca totes les pestanyes.

Canviar de pestanya

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes. Es mostraran totes les pestanyes obertes.
  3. Llisqueu fins a la pestanya que vulgueu i toqueu-la.

Reorganitzar les pestanyes

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes.
  3. Manteniu premuda la pestanya que vulgueu moure.
  4. Arrossegueu-la a una altra posició.

Agrupar les pestanyes

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome.
  2. Toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes.
    • Crear un grup de pestanyes: manteniu premuda una pestanya i, a continuació, arrossegueu-la a sobre d'una altra pestanya per agrupar-les.
    • Afegir una pestanya a un grup existent: manteniu premuda la pestanya i arrossegueu-la al grup.
    • Veure les pestanyes d'un grup:
      1. Toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes.
      2. Seleccioneu un grup.
    • Per suprimir una pestanya d'un grup:
      1. Toqueu el grup de pestanyes.
      2. Manteniu premuda la pestanya que vulgueu suprimir.
      3. Arrossegueu la pestanya a l'àrea "Suprimeix del grup" que hi ha a la part inferior de la pantalla.

Actualitzar les pestanyes

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més.
  3. Toqueu Torna a carregar Torna a carregar.

Obrir finestres noves a la tauleta Android a Chrome

A la tauleta Android, podeu obrir fins a 5 finestres alhora i moure pestanyes d'una finestra a una altra.

Obrir una finestra nova

1. A la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Finestra nova.

Moure una pestanya a una altra finestra

1. A la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la pestanya que vulgueu moure, toqueu Més Més.
  3. Toqueu Mou a l'altra finestra.
  4. Seleccioneu la finestra a la qual vulgueu moure la pestanya.
  5. Toqueu Mou la pestanya.

Canviar de finestra

1. A la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Gestiona les finestres.
  3. Toqueu la finestra que vulgueu obrir.

Tancar una finestra

1. A la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Gestiona les finestres.
  3. Al costat de la finestra que vulgueu tancar, toqueu Més Més i, a continuació, Tanca la finestra.
  4. Per confirmar-ho, toqueu Tanca la finestra.