Använda Chrome med flera profiler

Med profiler kan du separera din information i Chrome, som bokmärken, historik, lösenord och andra inställningar.

Profiler är bra när

• du delar dator med andra
  • du vill hålla isär konton, till exempel ett jobbkonto och ett privat konto.

Vad visas för andra när du delar Chrome?

Dela bara enheten med personer som du litar på. Alla som har enheten kan byta till en annan Chrome-profil på den. Om de öppnar din Chrome-profil kan de till exempel se vilka webbplatser du har besökt.

Du kan ha högst en Chrome-profil på Android-enheter.

Om du vill låta någon annan använda Chrome på din Android-enhet lägger du till personen på enheten. Sedan byter du till den användaren i Chrome. Läs mer om hur du lägger till användare på Android-enheter.