Bruk Chrome med flere profiler

Med profiler kan du holde all Chrome-informasjonen din atskilt, for eksempel bokmerker, logg, passord og andre innstillinger.

Profiler er utmerket når du vil

• dele en datamaskin med flere personer
  • holde de forskjellige kontoene dine, for eksempel jobbkontoen og den personlige kontoen, atskilte

Hva ser andre når du deler Chrome?

Bare del enheten din med personer du stoler på. Personer som har enheten din, kan bytte til hvilken som helst annen Chrome-profil på den. Hvis noen åpner Chrome-profilen din, kan de se informasjon om for eksempel hvilke nettsteder du har besøkt.

Legg til en ny profil

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Profil Profil øverst til høyre.
  3. Klikk på Legg til.
  4. Hvis du velger å synkronisere med Google-kontoen din, blir profilnavnet ditt automatisk kontonavnet.
  5. Angi et navn, bilde og fargevalg.

Hvis du velger å slå på synkronisering i Chrome med en Google-konto for den nye profilen, synkroniseres bokmerkene, loggen, passordene og andre innstillinger automatisk.

Bruker du Chromebook? Du kan dele den med andre ved å legge dem til på Chromebooken.

Bytt til en annen profil

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Profil Profil øverst til høyre.
  3. Velg profilen du vil bytte til.

Bruker du Chromebook? Du kan bruke flere kontoer samtidig på Chromebook.

Endre et navn, bilder eller farger

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Profil Profil
  3. Ved siden av «Andre profiler» velger du Administrer profiler Administrer personer.
  4. Øverst til høyre på profilen du vil redigere, klikker du på Mer Mer etterfulgt av Rediger.
  5. Skriv inn et nytt navn, eller angi et nytt bilde eller fargevalg. Endringer lagres automatisk.

Fjern profiler

Viktig: Når du fjerner profiler fra Chrome, slettes profilenes bokmerker, logg, passord og andre innstillinger fra datamaskinen.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Profil Profil øverst til høyre.
  3. Ved siden av «Andre profiler» velger du Administrer profiler Administrer personer.
  4. Hold markøren over profilen du vil fjerne.
  5. Øverst til høyre på profilen klikker du på Mer Mer etterfulgt av Slett.
  6. Klikk på Slett for å bekrefte.