Chrome delen met anderen

Met profielen kun je al je Chrome-gegevens, zoals je bookmarks, geschiedenis, wachtwoorden en andere instellingen, apart bewaren.

Profielen zijn ideaal als:

• je een computer deelt met meerdere mensen,
  • je verschillende accounts, zoals werk en privé, gescheiden wilt houden.

Wat anderen kunnen zien als je Chrome deelt

Deel je apparaat alleen met mensen die je vertrouwt. Als iemand je apparaat gebruikt, kan deze persoon overschakelen naar elk ander Chrome-profiel op het apparaat. Als iemand je Chrome-profiel opent, kan deze persoon gegevens bekijken zoals de websites die je hebt bezocht.

Je kunt op Android-apparaten slechts één Chrome-profiel instellen.

Als je Chrome door iemand anders wilt laten gebruiken op je Android-apparaat, voeg je deze gebruiker toe aan het apparaat. Schakel daarna in Chrome over naar deze gebruiker. Meer informatie over hoe je een gebruiker aan Android kunt toevoegen.