Brug Chrome med flere profiler

Med profiler kan du holde alle dine Chrome-oplysninger adskilt, f.eks. bogmærker, historik, adgangskoder og andre indstillinger.

Profiler er en god løsning, når du vil:

• Dele en computer med flere personer.
  • Holde dine forskellige konti, f.eks. en arbejdskonto og en personlig konto, adskilt.

Hvad andre kan se, når du deler Chrome

Del kun din enhed med personer, du har tillid til. En anden, der har din enhed, kan skifte til andre Chrome-profiler på den. Hvis vedkommende åbner din Chrome-profil, kan personen se oplysninger, såsom hvilke websites du har besøgt.

Tilføj en ny profil

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Profil Profil øverst til højre på siden.
  3. Klik på Tilføj.
  4. Hvis du vælger at synkronisere med din Google-konto, bliver dit profilnavn automatisk dit kontonavn.
  5. Vælg et navn, et billede og en farvesammensætning.

Hvis du vælger at aktivere synkronisering i Chrome med en Google-konto for den nye profil, synkroniseres dine bogmærker, din historik, dine adgangskoder og andre indstillinger automatisk.

Bruger du en Chromebook? Du kan dele din Chromebook med andre ved at føje dem til din Chromebook.

Skift til en anden profil

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Profil Profil øverst til højre på siden.
  3. Vælg den profil, du vil skifte til.

Bruger du en Chromebook? Du kan bruge flere konti samtidig på din Chromebook.

Skift navn, billede eller farve

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Profil Profil øverst til højre på siden.
  3. Vælg Administrer profiler Administrer personer ud for "Andre profiler".
  4. Øverst til højre på den profil, du vil redigere, skal du klikke på Mere Mere og så Rediger.
  5. Angiv et nyt navn, eller vælg et nyt billede eller farvetema. Ændringer gemmes automatisk.

Fjern en profil

Vigtigt! Når du har fjernet en profil fra Chrome, slettes profilens bogmærker, historik, adgangskoder og andre indstillinger fra computeren.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Profil Profil øverst til højre på siden.
  3. Vælg Administrer profiler Administrer personer ud for "Andre profiler".
  4. Hold markøren over den profil, du vil fjerne.
  5. Øverst til højre på profilen skal du klikke på Mere Mere og så Slet.
  6. Klik på Slet for at bekræfte.