Brug Chrome med flere profiler

Med profiler kan du holde alle dine Chrome-oplysninger adskilt, f.eks. bogmærker, historik, adgangskoder og andre indstillinger.

Profiler er en god løsning, når du vil:

• Dele en computer med flere personer.
  • Holde dine forskellige konti, f.eks. en arbejdskonto og en personlig konto, adskilt.

Hvad andre kan se, når du deler Chrome

Del kun din enhed med personer, du har tillid til. En anden, der har din enhed, kan skifte til andre Chrome-profiler på den. Hvis vedkommende åbner din Chrome-profil, kan personen se oplysninger, såsom hvilke websites du har besøgt.

Du kan kun have én Chrome-profil på Android-enheder.

Hvis du vil lade en anden bruge Chrome på din Android-enhed, kan du føje vedkommende til enheden. Derefter kan du skifte til den pågældende bruger ved hjælp af Chrome. Se, hvordan du føjer en bruger til Android.