Opprett, se og endre bokmerker

La Chrome huske favorittnettstedene dine og nettsteder du besøker ofte.

Når du synkroniserer med Chrome, får du blant annet bokmerkene og passordene dine på alle enhetene dine.

Legg til bokmerker

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Gå til et nettsted du vil besøke igjen senere.
  3. Til høyre for adressefeltet trykker du på Mer Mer og så Sett stjerne Stjerne.

Åpne bokmerker

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Bokmerker.
    • Sveip opp på adressefeltet hvis det ligger nederst. Trykk på stjernen Stjerne.
  3. Finn og trykk på et bokmerke.
Endre bokmerker

Trykk på Mer Mer og så Endre til høyre for et bokmerke.

Slett bokmerker

Viktig: Når du har slettet bokmerker, kan du ikke gjenopprette dem.

Trykk på Mer Mer og så Slett til høyre for et bokmerke.

Flytt bokmerker til andre mapper
  1. Trykk på Mer Mer og så Flytt til høyre for et bokmerke.
  2. Trykk på mappen du vil lagre bokmerket i.
Endre rekkefølge på bokmerkene dine
  1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Bokmerker.
  3. Trykk og hold på bokmerket du vil flytte.
  4. Dra bokmerket opp eller ned.

Opprett mapper

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Bokmerker.
  3. Trykk på bokmerket du vil flytte til en ny mappe.
  4. Trykk på Mer og så Flyttog såOpprett en ny mappe.

Finn bokmerker du har mistet

Slettede bokmerker kan ikke gjenopprettes. Hvis et bokmerke mangler av en annen grunn, kan du prøve tipsene nedenfor.

Trinn 1: Logg på Chrome

Hvis du har synkronisert bokmerkene dine til Google-kontoen din, må du sørge for at du er logget på Chrome:

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger og så Logg på Chrome.
  3. Trykk på kontoen der du lagret bokmerket.
  4. Trykk på Fortsett og så Greit.
Trinn 2: Sjekk i bokmerkemappene dine

Nye bokmerker lagres i mappen «Bokmerker for mobil». Slik sjekker du alle bokmerkemappene dine:

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Bokmerker.
    • Sveip opp på adressefeltet hvis det ligger nederst. Trykk på  stjernen Stjerne.
  3. Trykk på Tilbake Tilbake øverst til venstre hvis du er i en mappe.
  4. Åpne hver enkelt mappe, og se etter bokmerket.

Beslektede ressurser