Opprett, se og endre bokmerker

La Chrome huske favorittnettstedene dine og nettsteder du besøker ofte.

Når du oppretter eller endrer bokmerkene dine, vises de i Chrome på alle enhetene dine.

Legg til bokmerker

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-telefonen din eller -nettbrettet ditt.
  2. Gå til et nettsted du vil besøke igjen i fremtiden.
  3. Trykk på Mer Mer og så stjernen til høyre for adressefeltet.

Åpne bokmerker

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-telefonen din eller -nettbrettet ditt.
  2. Trykk på Mer Mer og så Bokmerker øverst til høyre.
    • Hvis adressefeltet ditt er på bunnen, sveiper du opp på adressefeltet. Trykk på stjernen Stjerne.
  3. Finn og trykk på et bokmerke.
Endre bokmerker

Trykk på Mer Mer og så Endre til høyre for et bokmerke.

Slett bokmerker

Når du har slettet bokmerker, kan du ikke gjenopprette dem.

Trykk på Mer Mer og så Slett til høyre for et bokmerke.

Flytt bokmerker til en annen mappe
  1. Trykk på Mer Mer og så Flytt til høyre for et bokmerke.
  2. Trykk på mappen der du vil ha bokmerket.

Finn bokmerker du har mistet

Slettede bokmerker kan ikke gjenopprettes. Hvis et bokmerke mangler av en annen grunn, kan du prøve tipsene nedenfor.

Trinn 1: Logg på Chrome

Hvis du har synkronisert bokmerkene dine til Google-kontoen din, må du sørge for at du er logget på Chrome:

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-telefonen din eller -nettbrettet ditt.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger og så Logg på Chrome.
  3. Trykk på kontoen der du lagret bokmerket.
  4. Trykk på Fortsett og så Greit.
Trinn 2: Sjekk i bokmerkemappene dine

Nye bokmerker lagres i mappen «Bokmerker for mobil». Slik sjekker du alle bokmerkemappene dine:

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-telefonen din eller -nettbrettet ditt.
  2. Trykk på Mer Mer og så Bokmerker øverst til høyre.
    • Hvis adressefeltet ditt er på bunnen, sveiper du opp på adressefeltet. Trykk på stjernen Stjerne.
  3. Trykk på Tilbake Tilbake øverst til venstre hvis du er i en mappe.
  4. Åpne hver enkelt mappe, og se etter bokmerket ditt.