Opprett, finn og endre bokmerker i Chrome

Opprett bokmerker, slik at Chrome kan huske favorittnettstedene dine og nettsteder du besøker ofte.

Når du logger på Chrome med Google-kontoen din, kan du bruke bokmerker og annen informasjon på alle enhetene dine.

Legg til bokmerker

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til nettstedet du vil besøke igjen i fremtiden.
  3. Velg Sett som bokmerke Legg til et bokmerke for denne siden til høyre for adressefeltet.

Finn bokmerker

Viktig: For å åpne et bokmerke på den enkle måten, velg det på bokmerkeraden. For å slå bokmerkeraden på eller av, velg Mer Mer og så Bokmerker og lister og så Vis bokmerkeraden.

Hvis du ikke har slått på bokmerkeraden, eller hvis bokmerket ditt ikke er der, er det tre måter du kan finne bokmerkene dine på.

Via adressefeltet
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Skriv inn @bookmarks i adressefeltet.
  3. Trykk på Tab eller mellomrom.
    • Du kan også klikke på Søk i bokmerker Søk i forslagene.
  4. Skriv inn søkeordene for bokmerket du ser etter.
  5. Velg bokmerket på listen.
Fra menyen
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre velger du Mer Mer og så Bokmerker og lister og så Bokmerkebehandling.
  3. Velg et bokmerke.
Via navigasjonspanelet
  1. Velg Sidepanel øverst til høyre i nettleseren.
  2. Velg nedoverpilen Pil ned og så Bokmerker.
  3. Velg et bokmerke.
Tips: For å bytte fra visuell til kompakt visning av bokmerker, velg .

Endre bokmerker

Fra menyen
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre velger du Mer Mer og så Bokmerker og lister og så Bokmerkebehandling.
  3. Til høyre velger du Mer Mer og så Endre.
Via navigasjonspanelet
  1. Velg Sidepanel øverst til høyre i nettleseren.
  2. Velg nedoverpilen Pil ned og så Bokmerker.
  3. For å redigere ett enkelt bokmerke, hold markøren over det.
  4. Velg Mer Mer og så Endre.
    • For å endre flere elementer samtidig, velg Endre .

Slett bokmerker

Viktig: Når du har slettet bokmerker, kan du ikke gjenopprette dem. Fra menyen
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre velger du Mer Mer og så Bokmerker og lister og så Bokmerkebehandling.
  3. Til høyre velger du Mer Mer og så Slett.
Via navigasjonspanelet
  1. Øverst til høyre i nettleseren velger du Sidepanel og så nedoverpilen Pil ned og så Bokmerker.
  2. Hold markøren over den aktuelle bokmerkemappen eller -linken.
  3. Velg Mer Mer og så Slett.

Opprett en ny bokmerkemappe

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre velger du Mer Mer og så Bokmerker og lister og så Bokmerkebehandling.
  3. Øverst til høyre velger du Mer Mer og så Legg til ny mappe.

Hvis du bruker bokmerkeraden, kan du legge til en mappe ved å høyreklikke på bokmerkeraden og velge Legg til mappe.

Tips: For produktsider kan du finne ut mer om Handleliste-mappen.

Sorter bokmerkene dine

Fra menyen
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre velger du Mer Mer og så Bokmerker og lister og så Bokmerkebehandling.
  3. Øverst til høyre velger du Mer Mer og så Sorter etter navn.
Via navigasjonspanelet
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre i nettleseren velger du Sidepanel og så nedoverpilen Pil ned og så Bokmerker.
  3. For å sortere bokmerkene dine, velg Organiser .
  4. Velg ønsket sortering:
    • Sorter etter nyeste
    • Sorter etter eldste
    • Sorter etter sist åpnet
    • Sorter fra A til Å
    • Sorter fra Å til A

Flytt bokmerkene dine

Fra menyen
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre velger du Mer Mer og så Bokmerker og listerog så Bokmerkebehandling.
  3. Dra bokmerker opp eller ned, eller dra bokmerker til mapper på venstre side. Du kan også kopiere og lime inn bokmerkene i den rekkefølgen du vil.

Hvis du bruker bokmerkeraden, kan du dra bokmerkene for å ordne dem i den rekkefølgen du vil.

Via navigasjonspanelet
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre i nettleseren velger du Sidepanel og så nedoverpilen Pil ned og så Bokmerker.
  3. Velg bokmerket du vil flytte og så Mer Mer og så Rediger.
  4. Velg mappen du vil flytte bokmerket til og såLagre.