Bladwijzers maken, weergeven en bewerken

Laat Chrome uw favoriete en vaak bezochte websites onthouden.

Wanneer u bladwijzers maakt of wijzigt, worden deze in Chrome weergegeven op al uw apparaten.

Een bladwijzer toevoegen

1. Open Chrome op je computer.
  2. Ga naar de site die je in de toekomst opnieuw wilt bezoeken.
  3. Klik rechts van de adresbalk op Ster Ster toevoegen.

Een bladwijzer zoeken

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Bladwijzers.
  3. Zoek een bladwijzer en klik erop.

Gebruik de bladwijzerbalk om bladwijzers sneller te openen. Je bladwijzers worden onder de adresbalk weergegeven. Klik op een bladwijzer om deze te openen. Klik op Meer Meer en dan Bladwijzers en dan Bladwijzerbalk weergeven om de bladwijzerbalk in of uit te schakelen.

Een bladwijzer bewerken
  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Bladwijzers en dan Bladwijzerbeheer.
  3. Klik rechts van een bladwijzer op de pijl-omlaag Pijl-omlaag en dan Bewerken.
Een bladwijzer verwijderen

Nadat je een bladwijzer hebt verwijderd, kun je deze niet meer terughalen.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Bladwijzers en dan Bladwijzerbeheer.
  3. Klik rechts van een bladwijzer op de pijl-omlaag Pijl-omlaag en dan Verwijderen.

Je bladwijzers organiseren

Je bladwijzers opnieuw rangschikken
  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Bladwijzers en dan Bladwijzerbeheer.
  3. Sleep een bladwijzer omhoog of omlaag. Je kunt een bladwijzer ook naar een map aan de linkerkant slepen. Je kunt je bladwijzers ook kopiëren en plakken in de gewenste volgorde.

Als je de bladwijzerbalk gebruikt, kun je je bladwijzers in de gewenste volgorde slepen.

Je bladwijzers in mappen plaatsen
  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Bladwijzers en dan Bladwijzerbeheer.
  3. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Nieuwe map toevoegen.

Als je de bladwijzerbalk gebruikt, kun je een map toevoegen door met de rechtermuisknop op de bladwijzerbalk te klikken. Klik op Map toevoegen.

Je bladwijzers op alfabetische volgorde zetten
  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Bladwijzers en dan Bladwijzerbeheer.
  3. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Sorteren op naam.

Een kwijtgeraakte bladwijzer zoeken

Verwijderde bladwijzers kunnen niet worden hersteld. Als je bladwijzer om een andere reden ontbreekt, probeer je de onderstaande tips.

Stap 1: Log in bij Chrome

Als je je bladwijzers met je Google-account hebt gesynchroniseerd, zorg je ervoor dat je bent ingelogd bij Chrome:

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op de naam of op Mensen Mensen.
  3. Klik op Inloggen bij Chrome.
  4. Log in met het Google-account waarin je de bladwijzer hebt opgeslagen.
Stap 2: Geef de bladwijzerbalk weer

Als je de bladwijzerbalk meestal gebruikt, zorg je ervoor dat deze niet is verborgen:

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Bladwijzers en dan Bladwijzerbalk weergeven.
Stap 3: Controleer je bladwijzermappen

Nieuwe bladwijzers worden opgeslagen in de bladwijzermap waarin je voor het laatst een bladwijzer hebt opgeslagen. Je kunt als volgt al je bladwijzermappen controleren:

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Bladwijzers en dan Bladwijzerbeheer.
  3. Open elke map aan de linkerkant en zoek je bladwijzer.