Bladwijzers maken, weergeven en bewerken

Laat Chrome uw favoriete en vaak bezochte websites onthouden.

Wanneer u bladwijzers maakt of wijzigt, worden deze in Chrome weergegeven op al uw apparaten.

Een bladwijzer toevoegen

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Ga naar de site die u in de toekomst opnieuw wilt bezoeken.
  3. Klik rechts van de adresbalk op Ster Ster toevoegen.

Een bladwijzer zoeken

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Bladwijzers.
  3. Zoek een bladwijzer en klik erop.

Gebruik de bladwijzerbalk om bladwijzers sneller te openen. Uw bladwijzers worden onder de adresbalk weergegeven. Klik op een bladwijzer om deze te openen. Klik op Meer Meer en vervolgens Bladwijzers en vervolgens Bladwijzerbalk weergeven om de bladwijzerbalk in of uit te schakelen.

Een bladwijzer bewerken
  1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Bladwijzers en vervolgens Bladwijzerbeheer.
  3. Klik rechts van een bladwijzer op de pijl-omlaag Pijl-omlaag en vervolgens Bewerken.
Een bladwijzer verwijderen

Nadat u een bladwijzer heeft verwijderd, kunt u deze niet meer terughalen.

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Bladwijzers en vervolgens Bladwijzerbeheer.
  3. Klik rechts van een bladwijzer op de pijl-omlaag Pijl-omlaag en vervolgens Verwijderen.

Uw bladwijzers organiseren

Uw bladwijzers opnieuw rangschikken
  1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Bladwijzers en vervolgens Bladwijzerbeheer.
  3. Sleep een bladwijzer omhoog of omlaag. U kunt een bladwijzer ook naar een map aan de linkerkant slepen.

Als u de bladwijzerbalk gebruikt, kunt u uw bladwijzers in de gewenste volgorde slepen.

Uw bladwijzers in mappen plaatsen
  1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Bladwijzers en vervolgens Bladwijzerbeheer.
  3. Klik bovenaan op Organiseren en vervolgens Map toevoegen.

Als u de bladwijzerbalk gebruikt, kunt u een map toevoegen door met de rechtermuisknop op de bladwijzerbalk te klikken. Klik op Map toevoegen.

Uw bladwijzers op alfabetische volgorde zetten
  1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Bladwijzers en vervolgens Bladwijzerbeheer.
  3. Klik bovenaan op Organiseren en vervolgens Sorteren op titel.

Een kwijtgeraakte bladwijzer zoeken

Verwijderde bladwijzers kunnen niet worden hersteld. Als uw bladwijzer om een andere reden ontbreekt, probeert u de onderstaande tips.

Stap 1: Log in bij Chrome

Als u uw bladwijzers met uw Google-account heeft gesynchroniseerd, zorgt u ervoor dat u bent ingelogd bij Chrome:

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op de naam of op Mensen Mensen.
  3. Klik op Inloggen bij Chrome.
  4. Log in met het Google-account waarin u de bladwijzer heeft opgeslagen.
Stap 2: Geef de bladwijzerbalk weer

Als u de bladwijzerbalk meestal gebruikt, zorgt u ervoor dat deze niet is verborgen:

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Bladwijzers en vervolgens Bladwijzerbalk weergeven.
Stap 3: Controleer uw bladwijzermappen

Nieuwe bladwijzers worden opgeslagen in de bladwijzermap waarin u voor het laatst een bladwijzer heeft opgeslagen. U kunt als volgt al uw bladwijzermappen controleren:

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Bladwijzers en vervolgens Bladwijzerbeheer.
  3. Open elke map aan de linkerkant en zoek uw bladwijzer.

Megan is Google Chrome-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.