Bladwijzers maken, weergeven en bewerken

Laat Chrome uw favoriete en vaak bezochte websites onthouden.

Wanneer u bladwijzers maakt of wijzigt, worden deze in Chrome weergegeven op al uw apparaten.

Een bladwijzer toevoegen

1. Open de Chrome-app Chrome.
  2. Ga naar een site die je in de toekomst opnieuw wilt bezoeken.
  3. Tik op Meer Meer en dan Bladwijzer Bladwijzer.

Een bladwijzer openen

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Bladwijzers Bladwijzers.
  3. Zoek een bladwijzer en tik erop.
    • Als je de bladwijzer wilt openen op een nieuw tabblad of een incognitotabblad, tik je op de bladwijzer en houd je deze vast.

Als je de gewenste bladwijzer niet kunt vinden, bevindt deze zich mogelijk in een andere map. Als je van map wilt veranderen, tik je in de linkerbovenhoek op Terug Terug. Tik op de map met de gewenste bladwijzer.

Een bladwijzer bewerken
  1. Tik op een bladwijzer en houd deze vast.
  2. Tik op Bladwijzer bewerken.
  3. Wijzig de naam, de map of de URL.
  4. Tik bovenaan op Gereed.
Een bladwijzer verwijderen

Nadat je een bladwijzer hebt verwijderd, kun je deze niet meer terughalen.

• Als je één bladwijzer wilt verwijderen, veeg je naar links en tik je op Verwijderen.
  • Als je twee of meer bladwijzers wilt verwijderen, tik je onderaan op Selecteren. Tik op de bladwijzers die je wilt verwijderen en dan Verwijderen.

Je bladwijzers opnieuw rangschikken binnen een map

1. Tik onderaan op Selecteren.
  2. Tik aan de rechterkant van de bladwijzer op Slepen Slepen en houd deze knop vast.
  3. Sleep de bladwijzer naar de gewenste locatie.
Een bladwijzer naar een andere map verplaatsen
  1. Tik op een bladwijzer en houd deze vast. Tik op Bladwijzer bewerken.
  2. Tik naast Map op Map kiezen Map kiezen.
  3. Tik op de map waar je de bladwijzer naartoe wilt verplaatsen.

Twee of meer bladwijzers verplaatsen:

1. Tik onderaan op Selecteren.
  2. Selecteer de bladwijzers.
  3. Tik onderaan op Meer en dan Verplaatsen
  4. Tik op de map waar je de bladwijzers naartoe wilt verplaatsen.

Een kwijtgeraakte bladwijzer zoeken

Verwijderde bladwijzers kunnen niet worden hersteld. Als je bladwijzer om een andere reden ontbreekt, probeer je de onderstaande tips.

Stap 1: Log in bij Chrome

Als je je bladwijzers met je Google-account hebt gesynchroniseerd, zorg je ervoor dat je bent ingelogd bij Chrome:

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen en dan Inloggen bij Chrome.
  3. Tik op het account waarin je de bladwijzer hebt opgeslagen.
  4. Tik op Doorgaanen dan OK.
Stap 2: Controleer je bladwijzermappen

Nieuwe bladwijzers worden opgeslagen in de map 'Mobiele bladwijzers'. Je kunt als volgt al je bladwijzermappen controleren:

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op Meer Meer en dan Bladwijzers Bladwijzers.
  3. Als je je in een map bevindt, tik je in de linkerbovenhoek op Terug Terug.
  4. Open elke map en zoek naar de bladwijzer.