Bookmarks maken, bekijken en bewerken

Laat Chrome je favoriete en vaak bezochte websites onthouden.

Als je synchroniseert met Chrome, kun je je bookmarks, wachtwoorden en meer op al je apparaten gebruiken.

Een bookmark toevoegen

1. Open de Chrome-app Chrome.
  2. Ga naar een site die je in de toekomst opnieuw wilt bezoeken.
  3. Tik op Meer Meer en dan Bookmark Bladwijzer.

Een bookmark openen

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Bookmarks Bladwijzers.
  3. Zoek een bookmark en tik erop.
    • Als je de bookmark wilt openen op een nieuw tabblad of een incognitotabblad, tik je op de bookmark en houd je deze vast.

Als je de gewenste bookmark niet kunt vinden, bevindt deze zich mogelijk in een andere map. Als je van map wilt veranderen, tik je linksboven op Terug Terug. Tik op de map met de gewenste bookmark.

Een bookmark bewerken
  1. Tik op een bookmark en houd deze vast.
  2. Tik op Bookmark bewerken.
  3. Wijzig de naam, de map of de URL.
  4. Tik bovenaan op Gereed.
Een bookmark verwijderen

Nadat je een bookmark hebt verwijderd, kun je deze niet meer terughalen.

• Als je één bookmark wilt verwijderen, veeg je naar links en tik je op Verwijderen.
  • Als je twee of meer bookmarks wilt verwijderen, tik je onderaan op Selecteren. Tik op de bookmarks die je wilt verwijderen en dan Verwijderen.

Een map maken

1. Open de Chrome-app Chrome.
  2.  Tik op Meer Meer en dan Bookmarks Bladwijzers en dan Een map selecteren
  3. Selecteer linksonder Nieuwe map.

Je bookmarks opnieuw rangschikken binnen een map

1. Tik onderaan op Selecteren.
  2. Tik rechts van een bookmark op Slepen Slepen en houd deze knop vast.
  3. Sleep de bookmark naar de gewenste locatie.
Een bookmark naar een andere map verplaatsen
  1. Tik op een bookmark en houd deze vast. Tik op Bookmark bewerken.
  2. Tik naast Map op Map kiezen Map kiezen.
  3. Tik op de map waar je de bookmark naartoe wilt verplaatsen.

Twee of meer bookmarks verplaatsen:

1. Tik onderaan op Selecteren.
  2. Selecteer de bookmarks.
  3. Tik onderaan op Meer en dan Verplaatsen
  4. Tik op de map waar je de bookmarks naartoe wilt verplaatsen.

Een kwijtgeraakte bookmark zoeken

Verwijderde bookmarks kunnen niet worden hersteld. Als je bookmark om een andere reden ontbreekt, probeer je de onderstaande tips.

Stap 1: Log in bij Chrome

Als je je bookmarks met je Google-account hebt gesynchroniseerd, zorg je ervoor dat je bent ingelogd bij Chrome:

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen en dan Inloggen bij Chrome.
  3. Tik op het account waarin je de bookmark hebt opgeslagen.
  4. Tik op Doorgaan en dan OK.
Stap 2: Controleer je bookmarkmappen

Nieuwe bookmarks worden opgeslagen in de map 'Mobiele bookmarks'. Zo kun je al je bookmarkmappen controleren:

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsonder op Meer Meer en dan Bookmarks Bladwijzers.
  3. Als je je in een map bevindt, tik je linksboven op Terug Terug.
  4. Open elke map en zoek naar de bookmark.