Bookmarks maken, bekijken en bewerken

Laat Chrome je favoriete en vaak bezochte websites onthouden.

Als je synchroniseert met Chrome, kun je je bookmarks, wachtwoorden en meer op al je apparaten gebruiken.

Een bookmark toevoegen

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar een site die je in de toekomst opnieuw wilt bezoeken.
  3. Tik rechts van de adresbalk op Meer Meer en dan Ster Ster toevoegen.

Een bookmark openen

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Bookmarks.
    • Als je adresbalk onderaan staat, veeg je omhoog op de adresbalk. Tik op Ster Ster toevoegen.
  3. Zoek een bookmark en tik erop.
Een bookmark bewerken

Tik rechts van een bookmark op Meer Meer en dan Bewerken.

Een bookmark verwijderen

Belangrijk: Als je een bookmark hebt verwijderd, kun je die niet meer terughalen.

Tik rechts van een bookmark op Meer Meer en dan Verwijderen.

Een bookmark naar een andere map verplaatsen
  1. Tik rechts van een bookmark op Meer Meer en dan Verplaatsen.
  2. Tik op de map waar je de bookmark naartoe wilt verplaatsen.
Je bookmarks opnieuw rangschikken
  1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Bookmarks.
  3. Tik op de bookmark die je wilt verplaatsen en houd vast.
  4. Sleep de bookmark omhoog of omlaag.

Een map maken

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Bookmarks.
  3. Tik op de bookmark die je naar een nieuwe map wilt verplaatsen.
  4. Tik op Meer en dan Verplaatsenen danNieuwe map.

Een kwijtgeraakte bookmark zoeken

Verwijderde bookmarks kunnen niet worden hersteld. Als je bookmark om een andere reden ontbreekt, probeer je de onderstaande tips.

Stap 1: Log in bij Chrome

Als je je bookmarks met je Google-account hebt gesynchroniseerd, zorg je ervoor dat je bent ingelogd bij Chrome:

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen en dan Inloggen bij Chrome.
  3. Tik op het account waarin je de bookmark hebt opgeslagen.
  4. Tik op Doorgaan en dan OK.
Stap 2: Controleer je bookmarkmappen

Nieuwe bookmarks worden opgeslagen in de map 'Mobiele bookmarks'. Zo kun je al je bookmarkmappen controleren:

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Bookmarks.
    • Als je adresbalk onderaan staat, veeg je omhoog op de adresbalk. Tik op Ster Ster toevoegen.
  3. Als je in een map zit, tik je linksboven op Terug Terug.
  4. Open elke map en zoek naar de bookmark.