Bladwijzers maken, weergeven en bewerken

Laat Chrome uw favoriete en vaak bezochte websites onthouden.

Wanneer u bladwijzers maakt of wijzigt, worden deze in Chrome weergegeven op al uw apparaten.

Een bladwijzer toevoegen

1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar een site die u in de toekomst opnieuw wilt bezoeken.
  3. Tik rechts van de adresbalk op Meer Meer en dan Ster .

Een bladwijzer openen

1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en dan Bladwijzers.
    • Als de adresbalk onderaan staat, veegt u omhoog op de adresbalk. Tik op Ster Ster toevoegen.
  3. Zoek een bladwijzer en tik erop.
Een bladwijzer bewerken

Tik rechts van een bladwijzer op Meer Meer en dan Bewerken.

Een bladwijzer verwijderen

Nadat u een bladwijzer heeft verwijderd, kunt u deze niet meer terughalen.

Tik rechts van een bladwijzer op Meer Meer en dan Verwijderen.

Een bladwijzer naar een andere map verplaatsen
  1. Tik rechts van een bladwijzer op Meer Meer en dan Verplaatsen.
  2. Tik op de map waar u de bladwijzer naartoe wilt verplaatsen.

Een kwijtgeraakte bladwijzer zoeken

Verwijderde bladwijzers kunnen niet worden hersteld. Als uw bladwijzer om een andere reden ontbreekt, probeert u de onderstaande tips.

Stap 1: Log in bij Chrome

Als u uw bladwijzers met uw Google-account heeft gesynchroniseerd, zorgt u ervoor dat u bent ingelogd bij Chrome:

1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen en dan Inloggen bij Chrome.
  3. Tik op het account waarin u de bladwijzer heeft opgeslagen.
  4. Tik op Doorgaan en dan OK.
Stap 2: Controleer uw bladwijzermappen

Nieuwe bladwijzers worden opgeslagen in de map 'Mobiele bladwijzers'. U kunt als volgt al uw bladwijzermappen controleren:

1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en dan Bladwijzers.
    • Als de adresbalk onderaan staat, veegt u omhoog op de adresbalk. Tik op Ster Ster toevoegen.
  3. Als u zich in een map bevindt, tikt u linksboven op Terug Terug.
  4. Open elke map en zoek naar uw bladwijzer.