Opret, se og rediger bogmærker

Få Chrome til at huske dine foretrukne websites.

Når du opretter eller ændrer dine bogmærker, vises de i Chrome på alle dine enheder.

Tilføj et bogmærke

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til det website, du vil besøge igen i fremtiden.
  3. Klik på Stjernemarkér Gem denne side som bogmærke til højre for adresselinjen.

Find et bogmærke

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereog derefter Bogmærker.
  3. Find et bogmærke, og klik på det.

Tip! Du kan åbne bogmærker hurtigere ved hjælp af bogmærkelinjen. Du finder dine bogmærker nedenunder adresselinjen. Klik på et bogmærke for at åbne det.

Du kan få vist eller skjule bogmærkelinjen ved at klikke på Mere Mereog derefter Bogmærker og derefter Vis bogmærkelinjen.

Rediger et bogmærke
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereog derefter Bogmærker og derefter Bogmærkeadministrator.
  3. Til højre for et bogmærke skal du klikke på den nedadvendte pil Nedadvendt pilog derefter Rediger.
Slet et bogmærke

Vigtigt! Når du har slettet et bogmærke, kan du ikke gendanne det.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereog derefter Bogmærker og derefter Bogmærkeadministrator.
  3. Til højre for et bogmærke skal du klikke på den nedadvendte pil Nedadvendt pilog derefter Slet.

Organiser dine bogmærker

Omarranger dine bogmærker
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereog derefter Bogmærker og derefter Bogmærkeadministrator.
  3. Træk et bogmærke op eller ned, eller træk et bogmærke til en mappe i venstre side. Du kan også kopiere og indsætte dine bogmærker, så de vises i den rækkefølge, du vil have.

Hvis du bruger bogmærkelinjen, kan du trække dine bogmærker, så de vises i den rækkefølge, du vil have.

Flyt dine bogmærker til mapper
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereog derefter Bogmærker og derefter Bogmærkeadministrator.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereog derefter Tilføj ny mappe.

Hvis du bruger bogmærkelinjen, kan du tilføje en mappe ved at højreklikke på bogmærkelinjen. Klik på Tilføj mappe.

Sæt dine bogmærker i alfabetisk rækkefølge
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereog derefter Bogmærker og derefter Bogmærkeadministrator.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereog derefter Sortér efter navn.

Find et forsvundet bogmærke

Slettede bogmærker kan ikke gendannes. Hvis dit bogmærke er forsvundet af en anden årsag, kan du prøve nedenstående trin.

Trin 1: Log ind i Chrome

Hvis du har synkroniseret dine bogmærker til din Google-konto, skal du sørge for, at du er logget ind i Chrome:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på navnet eller Personer Personer øverst til højre.
  3. Klik på Log ind i Chrome.
  4. Log ind med den Google-konto, hvor du gemte bogmærket.
Trin 2: Vis bogmærkelinjen

Hvis du ofte bruger bogmærkelinjen, skal du sørge for, at den ikke er skjult:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereog derefter Bogmærker og derefter Vis bogmærkelinjen.
Trin 3: Tjek dine bogmærkemapper

Nye bogmærker gemmes i den bogmærkemappe, hvor du senest har gemt et bogmærke. Tjek alle dine bogmærkemapper:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereog derefter Bogmærker og derefter Bogmærkeadministrator.
  3. Til venstre kan du åbne de enkelte mapper og kigge efter dit bogmærke.