Crear, veure i editar adreces d'interès

Permeteu que Chrome recordi els vostres llocs web preferits i els que visiteu amb freqüència.

Quan sincronitzeu les dades amb Chrome, podeu accedir a les vostres adreces d'interès, a les contrasenyes i a altres elements des de tots els dispositius.

Afegir una adreça d'interès

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Aneu al lloc web que vulgueu tornar a visitar més endavant.
  3. A la dreta de la barra d'adreces, feu clic a l'estrella Afegeix aquesta pàgina a les adreces d.

Cercar una adreça d'interès

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Adreces d'interès.
  3. Cerqueu una adreça d'interès i feu-hi clic.

Consell: podeu obrir les adreces d'interès més ràpidament amb la barra d'adreces d'interès. A la barra d'adreces trobareu les vostres adreces d'interès i només haureu de fer-hi clic per obrir-les.

Per activar o desactivar la barra d'adreces d'interès, feu clic a Més Més i després Adreces d'interès i després Mostra la barra d'adreces d'interès.

Editar una adreça d'interès
  1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Adreces d'interès i després Gestor d'adreces d'interès.
  3. A la dreta d'una adreça d'interès, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall i després Edita.
Suprimir una adreça d'interès

Important: després de suprimir una adreça d'interès, no la podreu recuperar.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Adreces d'interès i després Gestor d'adreces d'interès.
  3. A la dreta d'una adreça d'interès, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall i després Suprimeix.

Organitzar les adreces d'interès

Moure les adreces d'interès a una carpeta
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Adreces d'interès i després Gestor d'adreces d'interès.
  3. Arrossegueu les adreces d'interès cap amunt, cap avall o cap a alguna carpeta de l'esquerra. També podeu copiar i enganxar les adreces d'interès en l'ordre que vulgueu.

Si feu servir la barra d'adreces d'interès, podeu arrossegar les adreces d'interès per situar-les en l'ordre que vulgueu.

Posar les adreces d'interès en carpetes
  1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Adreces d'interès i després Gestor d'adreces d'interès.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Afegeix una carpeta nova.

Si utilitzeu la barra d'adreces d'interès, podeu afegir una carpeta fent clic amb el botó dret a la barra d'adreces d'interès. Feu clic a Afegeix una carpeta.

Organitzar les adreces d'interès per ordre alfabètic
  1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Adreces d'interès i després Gestor d'adreces d'interès.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Ordena per nom.

Trobar una adreça d'interès perduda

Les adreces d'interès suprimides no es poden recuperar. Si l'adreça d'interès no es mostra per algun altre motiu, proveu de recuperar-la seguint els consells següents.

Pas 1: inicieu la sessió a Chrome

Si heu sincronitzat les adreces d'interès amb el Compte de Google, assegureu-vos que hàgiu iniciat la sessió a Chrome:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic al nom o a Usuaris Persones.
  3. Feu clic a Inicia la sessió a Chrome.
  4. Inicieu la sessió amb el compte de Google en què hàgiu desat l'adreça d'interès.
Pas 2: mostreu la barra d'adreces d'interès

Si acostumeu a utilitzar la barra d'adreces d'interès, comproveu que no estigui amagada seguint aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Adreces d'interès i després Mostra la barra d'adreces d'interès.
Pas 3: consulteu les carpetes d'adreces d'interès

Les adreces d'interès noves es desen a l'última carpeta d'adreces d'interès en què n'hàgiu desat una. Comproveu totes les carpetes d'adreces d'interès seguint aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Adreces d'interès i després Gestor d'adreces d'interès.
  3. A l'esquerra, obriu cada carpeta i cerqueu l'adreça d'interès.