Skapa, visa och redigera bokmärken

Spara webbplatser du gillar och ofta besöker i Chrome.

När du skapar eller ändrar bokmärken visas de i Chrome på alla dina enheter.

Lägga till ett bokmärke

1. Öppna Chrome-appen Chrome.
  2. Besök en webbplats som du vill komma tillbaka till senare.
  3. Tryck på Mer Mer och sedan Bokmärke Bokmärke.

Öppna ett bokmärke

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer och sedan Bokmärken Bokmärken.
  3. Välj ett bokmärke och tryck på det.
    • Om du vill öppna webbplatsen på en ny flik eller inkognitoflik trycker du länge på bokmärket.

Om du inte hittar bokmärket du letar efter kan det finnas i en annan mapp. Tryck på Tillbaka Tillbaka uppe till vänster om du vill byta mapp. Tryck på mappen med bokmärket du vill använda.

Redigera ett bokmärke
  1. Tryck länge på ett bokmärke.
  2. Tryck på Redigera bokmärke.
  3. Ändra namn, mapp eller webbadress.
  4. Tryck på Klar högst upp.
Radera ett bokmärke

När du har raderat ett bokmärke går det inte att få tillbaka det.

• Om du vill radera ett bokmärke sveper du till vänster och trycker på Radera.
  • Om du vill radera två eller flera bokmärken trycker du på Välj längst ned. Tryck på bokmärkena du vill radera och sedan Radera.

Ändra ordning på bokmärken i en mapp

1. Tryck på Välj längst ned.
  2. Tryck länge på Dra Dra till höger om ett bokmärke.
  3. Dra bokmärket till önskad plats.
Flytta ett bokmärke till en annan mapp
  1. Tryck länge på ett bokmärke. Tryck på Redigera bokmärke.
  2. Tryck på Välj Mapp Välj mapp bredvid Mapp.
  3. Tryck på mappen där du vill ha bokmärket.

Så här flyttar du flera bokmärken på en gång:

1. Tryck på Välj längst ned.
  2. Markera bokmärkena.
  3. Tryck på Mer och sedan Flytta längst ned.
  4. Tryck på mappen där du vill ha bokmärkena.

Leta efter ett bokmärke som försvunnit

Det går inte att återställa bokmärken som har raderats. Om ett bokmärke saknas av någon annan anledning testar du tipsen nedan.

Steg 1: Logga in i Chrome

Om du har synkroniserat bokmärken till ditt Google-konto kontrollerar du att du är inloggad i Chrome:

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer och sedan Inställningar Inställningar och sedan Logga in i Chrome.
  3. Tryck på kontot där du sparade bokmärket.
  4. Tryck på Fortsätt och sedan OK, jag förstår.
Steg 2: Kolla bokmärkesmapparna

Nya bokmärken sparas i mappen Bokmärken i mobilen. Så här kollar du alla mapparna med bokmärken:

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer och sedan Bokmärken Bokmärken längst ned till höger.
  3. Om du har en mapp öppen trycker du på Tillbaka Tillbaka uppe till vänster.
  4. Öppna mapparna i tur och ordning och se efter om bokmärket ligger där.