Hartelijk dank voor uw feedback over Chrome

We stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om een melding te verzenden. We werken hard aan het verbeteren van Google Chrome en uw feedback is belangrijk voor ons.

Wegens de grote hoeveelheid feedback kunnen we u helaas geen persoonlijk antwoord geven. Als u echter nog vragen heeft over Google Chrome, kunt u in het Helpcentrum naar antwoorden zoeken. U kunt ook de onderstaande artikelen bekijken: