Inloggning och synkronisering i Chrome

När du loggar in i Chrome med ditt Google-konto kan du få tillgång till din information på alla dina enheter och använda fler Chrome-funktioner.

När du loggar in

• Du kan använda dina bokmärken, lösenord med mera på alla dina enheter
  • Om du byter enhet, till exempel om du har tappat bort telefonen eller skaffat en ny laptop, kommer du fortfarande åt den information som har sparats.
  • Du kan logga in automatiskt på Gmail, YouTube, Sök och andra tjänster från Google.
  • Om du aktiverar Webb- och appaktivitet och synkroniserar Chrome-historiken kan du få en bättre, anpassad upplevelse i andra produkter från Google.
Logga in och aktivera synkronisering

Du måste ha ett Google-konto för att aktivera synkronisering.

Viktigt! Aktivera endast synkronisering i Chrome på enheter som tillhör dig. Om du använder en offentlig dator använder du gästläget i stället.

1. Öppna Chrome på Android-enheten Chrome.
  2. Tryck på Mer Mer till höger om adressfältet följt av Inställningar följt av Aktivera synkronisering.
  3. Välj det konto du vill använda.
  4. Tryck på Ja.
Logga ut och inaktivera synkronisering

Om du loggar ut och inaktiverar synkroniseringen finns bokmärken, historik, lösenord och andra inställningar fortfarande kvar på enheten.

1. Öppna Chrome Chrome på en Android-enhet.
  2. Tryck på Mer Mer till höger om adressfältet följt av Inställningar.
  3. Tryck på ditt namn.
  4. Tryck på Logga ut och inaktivera synkronisering.
    • När du inaktiverar synkronisering och loggar ut loggas du även ut från andra tjänster från Google, som Gmail.
    • Du kan logga in igen utan att behöva aktivera synkronisering.

Så här raderar du synkroniserad information från Google-kontot:

1. Öppna Chrome Chrome på en Android-enhet.
  2. Öppna chrome.google.com/sync.
  3. Scrolla till Rensa data och tryck på det.