Slå synkronisering av eller på i Chrome

For å lagre informasjon i Google-kontoen din, slå på synkronisering.

Hva skjer når du synkroniserer?

• Du kan se og oppdatere synkronisert informasjon på alle enhetene dine, for eksempel bokmerker, logg, passord og andre innstillinger.
  • Du logges automatisk på Gmail, YouTube, Søk og andre Google-tjenester. Hvis du allerede var logget på da du slo på synkronisering, blir du værende pålogget.
  • Selv om du bytter enhet (for eksempel hvis du mister telefonen din eller kjøper en ny datamaskin), mister du ikke informasjonen din.
  • Du får en personlig opplevelse i andre Google-produkter ved å inkludere Chrome-loggen i nett- og appaktiviteten din.

Merk: Du må bare slå på Chrome-synkronisering for enheter du stoler på. Hvis du bruker en offentlig datamaskin, bør du bruke gjestemodus i stedet.

Logg på Chrome

Du må ha en Google-konto for å logge på Chrome.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer nederst til høyre og så Innstillinger Innstillinger og så Logg på Chrome.
  3. Trykk på kontoen du vil bruke.
  4. Trykk på Fortsett og så Greit.

Logg av Chrome

Etter at du har logget av, kan du fremdeles se bokmerkene dine, loggen din, passordene dine og andre innstillinger. Hvis du gjør endringer, blir imidlertid ikke endringene lagret i Google-kontoen din eller synkronisert til de andre enhetene dine.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer nederst til høyre og så Innstillinger Innstillinger.
  3. Trykk på navnet ditt.
  4. Trykk på Logg av Chrome.