Slå synkronisering av eller på i Chrome

For å lagre informasjonen din på Google-kontoen, logg på Chrome og slå på synkronisering.

Hva skjer når du synkroniserer

• Du kan se og oppdatere synkronisert informasjon på alle enhetene dine, for eksempel bokmerker, logg, passord og andre innstillinger.
  • Du logges automatisk på Gmail, YouTube, Søk og andre Google-tjenester.
  • Hvis du bytter enhet (for eksempel hvis du mister telefonen din eller kjøper en ny bærbar datamaskin), beholder du all informasjonen din.
  • Du gir brukeropplevelsen din et personlig preg i andre Google-produkter ved å inkludere Chrome-loggen i nett- og appaktiviteten din.

Merk: Slå bare på Chrome-synkronisering med enheter du stoler på. Hvis du bruker en offentlig datamaskin, bør du bruke gjestemodus i stedet.

Logg på Chrome

Du må ha en Google-konto for å logge på Chrome.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer nederst til høyre og så Innstillinger Innstillinger og så Logg på Chrome.
  3. Trykk på kontoen du vil bruke.
  4. Trykk på Fortsett og så Greit.

Logg av Chrome

Etter at du har logget av, kan du fremdeles se bokmerkene dine, loggen din, passordene dine og andre innstillinger. Hvis du gjør endringer, blir imidlertid ikke endringene lagret i Google-kontoen din eller synkronisert til de andre enhetene dine.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer nederst til høyre og så Innstillinger Innstillinger.
  3. Trykk på navnet ditt.
  4. Trykk på Logg av Chrome.

Logg av eksternt

Du kan fjerne kontoen din fra en av enhetene dine, selv om du ikke har den aktuelle enheten med deg. Du logges av alle datamaskiner du har brukt før, inkludert den du bruker nå.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til Google-kontoen din for å administrere apper med tilgang til kontoen din.
  3. Klikk på Google Chrome og deretter Fjern tilgang under «Google-apper».