Slå synkronisering av eller på i Chrome

For å lagre informasjon i Google-kontoen din, slå på synkronisering.

Hva skjer når du synkroniserer?

• Du kan se og oppdatere synkronisert informasjon på alle enhetene dine, for eksempel bokmerker, logg, passord og andre innstillinger.
  • Du logges automatisk på Gmail, YouTube, Søk og andre Google-tjenester. Hvis du allerede var logget på da du slo på synkronisering, blir du værende pålogget.
  • Selv om du bytter enhet (for eksempel hvis du mister telefonen din eller kjøper en ny datamaskin), mister du ikke informasjonen din.
  • Du får en personlig opplevelse i andre Google-produkter ved å inkludere Chrome-loggen i nett- og appaktiviteten din.

Merk: Du må bare slå på Chrome-synkronisering for enheter du stoler på. Hvis du bruker en offentlig datamaskin, bør du bruke gjestemodus i stedet.

Slå på synkronisering

Du må ha en Google-konto for å slå på synkronisering.

1. Åpne Chrome på en datamaskin.
  2. Klikk på Profil Profil øverst til høyre.
  3. Klikk Slå på synkronisering og så Slå på.
    • Hvis du ikke er pålogget, må du logge på Google-kontoen din for å slå på synkronisering.

Hvis du vil synkronisere mer enn én konto, eller hvis du deler datamaskinen med andre, kan du finne ut hvordan du legger til profiler i Chrome.

For å logge på og synkronisere Chromebook, finn ut hvordan du slår på kontosynkronisering.

Slå av synkronisering

Du kan fortsatt se bokmerkene dine, loggen din, passordene dine og de andre innstillingene dine selv om du slår av synkronisering. Men hvis du gjør endringer, blir de ikke lagret i Google-kontoen din eller synkronisert til de andre enhetene dine.

Når du slår av synkronisering, blir du også logget av andre Google-tjenester, for eksempel Gmail.

1. Åpne Chrome på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Under «Personer» øverst klikker du på Slå av og så Slå av.

For å logge av og slå av synkronisering på Chromebook, finn ut hvordan du logger av og slår av synkronisering.