Slå synkronisering av eller på i Chrome

For å lagre informasjonen din på Google-kontoen, logg på Chrome og slå på synkronisering.

Hva skjer når du synkroniserer

• Du kan se og oppdatere synkronisert informasjon på alle enhetene dine, for eksempel bokmerker, logg, passord og andre innstillinger.
  • Du logges automatisk på Gmail, YouTube, Søk og andre Google-tjenester.
  • Hvis du bytter enhet (for eksempel hvis du mister telefonen din eller kjøper en ny bærbar datamaskin), beholder du all informasjonen din.
  • Du gir brukeropplevelsen din et personlig preg i andre Google-produkter ved å inkludere Chrome-loggen i nett- og appaktiviteten din.

Merk: Slå bare på Chrome-synkronisering med enheter du stoler på. Hvis du bruker en offentlig datamaskin, bør du bruke gjestemodus i stedet.

Logg på og slå på synkronisering

Du må ha en Google-konto for å slå på synkronisering.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Profil Profil øverst til høyre.
  3. Klikk på Logg på.
  4. Logg på med Google-kontoen din.
  5. Klikk på Greit for å slå på synkronisering.

For logge på Chromebook, finn ut hvordan du slår på kontosynkronisering

Slå på synkronisering

Hvis du allerede er logget på Chrome, kan du slå på synkronisering ved å gjøre følgende:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Profil Profil øverst til høyre.
  3. Klikk på Synkroniser som [navn].
    • Hvis du har en annen konto, klikker du på nedoverpilen Pil ned og deretter Bruk en annen konto.
  4. Klikk på Greit.

Hvis du vil synkronisere mer enn én konto, eller hvis du deler datamaskinen med andre, kan du finne ut hvordan du legger til en profil i Chrome.

Slå av synkronisering

Hvis du slår av synkronisering, kan du fremdeles se bokmerker, loggen, passord og andre innstillinger. Hvis du gjør endringer, blir de imidlertid ikke lagret på Google-kontoen din og synkronisert til de andre enhetene dine.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre og deretter Innstillinger.
  3. Klikk på Slå av øverst, under «Personer».
  4. Klikk på Fortsett.

For å logge av Chromebook, finn ut hvordan du logger av og slår den av.

Logg av eksternt

Du kan fjerne kontoen din fra en av enhetene dine, selv om du ikke har den aktuelle enheten med deg. Du logges av alle datamaskiner du har brukt før, inkludert den du bruker nå.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til Google-kontoen din for å administrere apper med tilgang til kontoen din.
  3. Klikk på Google Chrome og deretter Fjern tilgang under «Google-apper».