Inici de sessió i sincronització a Chrome

Quan inicieu la sessió a Chrome amb el Compte de Google, podeu obtenir la vostra informació en tots els dispositius i utilitzar funcions addicionals de Chrome.

Quan inicieu la sessió

Iniciar la sessió i activar la sincronització

Per iniciar la sessió a Chrome i activar la sincronització, heu de tenir un Compte de Google.

Important: activeu la sincronització de Chrome només en dispositius que siguin vostres. Si feu servir un ordinador públic, utilitzeu el mode de convidat.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil.
  3. Feu clic a Activa la sincronització....

• Si no heu iniciat la sessió al vostre Compte de Google, se us demanarà que la inicieu.

4. Feu clic a Sí, ho accepto.

Consell: si voleu sincronitzar més d'un compte o si compartiu l'ordinador amb altres persones, obteniu informació sobre com podeu afegir un perfil a Chrome.

Tancar la sessió i desactivar la sincronització

Si desactiveu la sincronització, continuareu trobant les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració a l'ordinador. Si feu algun canvi, no es desarà al Compte de Google ni se sincronitzarà amb els altres dispositius.

Quan desactiveu la sincronització, també se us tancarà la sessió en altres serveis de Google, com ara Gmail.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil i, a continuació, La sincronització està activada.
  3. Feu clic a Desactiva.

Per suprimir la informació sincronitzada del Compte de Google:

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu a chrome.google.com/sync.
  3. Desplaceu-vos fins a Esborra les dades i feu-hi clic.

Per tancar la sessió del Chromebook i apagar-lo, consulteu aquest article.

Quan inicieu la sessió al Compte de Google mitjançant un dels nostres serveis, com ara Gmail, la sessió s'iniciarà automàticament a Chrome. Si no voleu iniciar la sessió al navegador, podeu desactivar l'inici de sessió a Chrome.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google