Pålogging og synkronisering i Chrome

Når du logger på Chrome med Google-kontoen din, kan du få informasjonen din på alle enhetene dine og bruke ekstrafunksjoner i Chrome.

Når du logger på

Logg på og slå på synkronisering

For å slå på synkronisering må du ha en Google-konto.

Viktig: Du må bare slå på Chrome-synkronisering for enheter du eier. Hvis du bruker en offentlig datamaskin, bruker du gjestemodus i stedet.

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Til høyre for adressefeltet trykker du på Mer Mer og så Innstillinger og så Slå på synkronisering.
  3. Velg kontoen du vil bruke.
  4. Trykk på Ja, jeg er med.
Logg av og slå av synkronisering

Når du har logget av og slått av synkronisering, kan du fremdeles finne bokmerker, loggen, passord og andre innstillinger på enheten din.

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Til høyre for adressefeltet trykker du på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Trykk på navnet ditt.
  4. Trykk på Logg av og slå av synkronisering.
    • Når du slår av synkronisering og logger av, blir du også logget av andre Google-tjenester, for eksempel Gmail.
    • Du kan logge på igjen uten at du må slå på synkronisering.

Slik sletter du synkronisert informasjon fra Google-kontoen din:

1. På Android-enheten din åpner du Chrome Chrome.
  2. Gå til chrome.google.com/sync.
  3. Rull til og trykk på Slett data.