Pålogging og synkronisering i Chrome

Når du logger på Chrome med Google-kontoen din, kan du få informasjonen din på alle enhetene dine og bruke ekstrafunksjoner i Chrome.

Når du logger på

Logg på og slå på synkronisering

Du må ha en Google-konto for å logge på Chrome og slå på synkronisering.

Viktig: Du må bare slå på Chrome-synkronisering for enheter du eier. Hvis du bruker en offentlig datamaskin, bruker du gjestemodus i stedet.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Profil Profil øverst til høyre.
  3. Klikk på Slå på synkronisering ….

• Hvis du ikke er logget på Google-kontoen din, blir du bedt om å logge deg på.

4. Klikk på Greit.

Tips: Hvis du vil synkronisere mer enn én konto, eller hvis du deler datamaskinen med andre, kan du finne ut hvordan du legger til profiler i Chrome.

Logg av og slå av synkronisering

Du kan fortsatt finne bokmerkene dine, loggen din, passordene dine og de andre innstillingene på datamaskinen selv om du slår av synkronisering. Men hvis du gjør endringer, blir de ikke lagret i Google-kontoen din eller synkronisert med de andre enhetene dine.

Når du slår av synkronisering, blir du også logget av andre Google-tjenester, for eksempel Gmail.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Profil Profil og så Synkronisering er på.
  3. Klikk på Slå av.

Slik sletter du synkronisert informasjon fra Google-kontoen din:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til chrome.google.com/sync.
  3. Rull til og klikk på Slett data.

For å logge av og slå av Chromebooken, finn ut hvordan du logger av og slår den av.

Når du logger på Google-kontoen din via en Google-tjeneste, for eksempel Gmail, blir du automatisk logget på Chrome. Hvis du ikke vil logge på Chrome, kan du slå av Chrome-pålogging.