Inloggen en synchroniseren in Chrome

Als je bij Chrome inlogt met je Google-account, kun je op al je apparaten bij je gegevens komen en aanvullende Chrome-functies gebruiken.

Als je inlogt

• Je kunt je bookmarks, wachtwoorden en andere gegevens op al je apparaten krijgen.
  • Als je van apparaat verandert (bijvoorbeeld als je je telefoon bent kwijtgeraakt of een nieuwe laptop hebt), kun je al je opgeslagen gegevens terugzetten.
  • Je kunt automatisch inloggen bij Gmail, YouTube, Zoeken en andere Google-services.
  • Als je Web- en app-activiteit aanzet en je Chrome-geschiedenis synchroniseert, kun je betere, gepersonaliseerde functionaliteit krijgen in andere Google-producten.
Inloggen bij Chrome
Je hebt een Google-account nodig om in te loggen bij Chrome.
  1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen en dan Inloggen bij Chrome.
  3. Kies het account dat je wilt gebruiken.
  4. Tik op Doorgaan als.
Uitloggen bij Chrome
  1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik bovenaan op de naam van je account.
  4. Tik op Uitloggen.

Zo verwijder je gesynchroniseerde gegevens uit je Google-account:

1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar chrome.google.com/sync.
  3. Zoek Gegevens wissen en tik erop.