Chromeen kirjautuminen ja siitä uloskirjautuminen

Kun kirjaudut Chromeen, tietosi tallennetaan Google-tilillesi, mistä saat ne käyttöösi koska tahansa.

Kun olet kirjautuneena

• Voit katsella ja muokata synkronoituja tietoja, esimerkiksi kirjanmerkkejä, historiaa, salasanoja ja muita asetuksia, kaikilla laitteilla.
  • Voit palauttaa tietosi, jos vaihdat laitetta – esimerkiksi jos puhelimesi varastetaan tai hankit uuden kannettavan.
  • Kirjaudut automaattisesti sisään Gmailiin, YouTubeen, Hakuun ja muihin Googlen palveluihin.
  • Google-tuotteiden käyttökokemus on yksilöllisempi, sillä Chromen selaushistoria sisällytetään verkko- ja sovellustoimintaasi.

Chrome-sovellukseen kirjautuminen eroaa verkkosivulle kirjautumisesta.

Huom. Kirjaudu Chromeen vain luotettavilla laitteilla. Käytä yleisessä käytössä olevalla tietokoneella vierastilaa sisäänkirjautumisen sijaan.

Chromeen kirjautuminen

Chromeen kirjautumiseen tarvitaan Google-tili.

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Klikkaa näytön oikeasta yläreunasta nimeä tai Henkilöt-kuvaketta Henkilöt.
  3. Valitse Kirjaudu Chromeen.
  4. Kirjaudu sisään Google-tililläsi.

Jos haluat kirjautua Chromeen useammalla tilillä tai jaat tietokoneesi muiden kanssa, lue lisää profiilin lisäämisestä Chromeen.

Chromebookille kirjautuminen

Tutustu synkronointiasetusten muuttamiseen Chromebookilla.

Uloskirjautuminen Chromesta

Uloskirjautumisen jälkeen voit yhä katsella kirjanmerkkejäsi, historiaasi, salasanojasi ja muita asetuksiasi. Muutoksia ei kuitenkaan tallenneta Google-tilille tai synkronoida muille laitteille.

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Siirry näytön yläreunassa olevaan Henkilöt-osioon ja valitse Kirjaudu ulos.
  4. Vahvista toiminto valitsemalla Kirjaudu ulos.

Uloskirjautuminen etäyhteydellä

Voit poistaa tilisi laitteelta, vaikka laite ei ole lähelläsi.

Jos haluat kirjautua ulos laitteelta, avaa tämä äskettäin käytettyjen laitteiden luettelo. Valitse laite ja poista siltä tilin käyttöoikeus.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita