Sisäänkirjautuminen ja synkronointi Chromessa

Kun kirjaudut Chromeen Google-tililläsi, voit käyttää tietojasi kaikilla laitteillasi ja käyttää Chromen lisäominaisuuksia.

Kun kirjaudut sisään

Sisäänkirjautuminen ja synkronoinnin laittaminen päälle

Synkronoinnin laittaminen päälle edellyttää Google-tiliä.

Tärkeää: Laita Chromen synkronointi päälle vain omilla laitteillasi. Jos käytät julkista tietokonetta, käytä vierastilaa.

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Ota synkronointi käyttöön.
  3. Valitse käytettävä tili.
  4. Valitse Kyllä.
Uloskirjautuminen ja synkronoinnin laittaminen pois päältä

Kun olet kirjautunut ulos ja laittanut synkronoinnin pois päältä, voit edelleen nähdä kirjanmerkit, historian, salasanat ja muut asetukset laitteellasi.

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Asetukset .
  3. Napauta nimeäsi.
  4. Valitse Kirjaudu ulos ja laita synkronointi pois päältä.
    • Kun laitat synkronoinnin pois päältä ja kirjaudut ulos, sinut kirjataan ulos myös Gmailista ja muista Googlen palveluista.
    • Voit kirjautua sisään uudelleen laittamatta synkronointia päälle.

Näin voit poistaa synkronoidut tiedot Google-tililtä:

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Siirry osoitteeseen chrome.google.com/sync.
  3. Vieritä kohtaan Poista tiedot ja napauta sitä.

Muita lähteitä