Aktivera eller inaktivera synkronisering i Chrome

Om du vill spara information i Google-kontot loggar du in i Chrome och aktiverar synkronisering.

Detta händer när du synkroniserar

• Du kan se och uppdatera information som har synkroniserats på alla enheter, till exempel bokmärken, historik, lösenord och andra inställningar.
  • Du loggas in automatiskt på Gmail, YouTube, Sök och andra tjänster från Google.
  • Om du byter enhet (till exempel om du har tappat bort mobilen eller fått en ny dator) kommer du fortfarande åt all information.
  • Du får en anpassad upplevelse i andra produkter från Google eftersom historiken i Chrome tas med i webb- och appaktiviteten.

Obs! Aktivera bara synkronisering i Chrome på enheter du litar på. Använd gästläget i stället på en offentlig dator.

Logga in i Chrome

Du behöver ett Google-konto för att logga in i Chrome.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer och sedan Inställningar Inställningar och sedan Logga in i Chrome längst ned till höger.
  3. Tryck på det konto som du vill använda.
  4. Tryck på Fortsätt och sedan OK, jag förstår.

Logga ut från Chrome

Du kan fortfarande se bokmärken, historik, lösenord och andra inställningar när du har loggat ut. Men om du gör ändringar så sparas de inte i Google-kontot eller synkroniseras med andra enheter.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer och sedan Inställningar Inställningar längst ned till höger.
  3. Tryck på ditt namn.
  4. Tryck på Logga ut från Chrome.

Logga ut via en fjärranslutning

Du kan ta bort ditt konto från en enhet även om du inte har den med dig. Du loggas ut från alla datorer du har använt, inklusive den du använder nu.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Öppna Google-kontots avsnitt om att hantera appar med åtkomst till kontot.
  3. Klicka på Google Chrome under Appar från Google och sedan Ta bort åtkomst.