Aktivera eller inaktivera synkronisering i Chrome

Om du vill spara information i Google-kontot aktiverar du synkronisering.

Detta händer när du synkroniserar

• Du kan se och uppdatera information som har synkroniserats på alla enheter, till exempel bokmärken, historik, lösenord och andra inställningar.
  • Du loggas in automatiskt på Gmail, YouTube, Sök och andra tjänster från Google. Om du var inloggad när du aktiverade synkronisering fortsätter du att vara det.
  • Om du byter enhet (till exempel om du har tappat bort mobilen eller skaffat en ny laptop) kommer du fortfarande åt all information.
  • Du får en anpassad upplevelse i andra produkter från Google eftersom historiken i Chrome tas med i webb- och appaktiviteten.

Obs! Aktivera bara synkronisering i Chrome på enheter som tillhör dig. Använd gästläget i stället på en offentlig dator.

Logga in i Chrome

Du behöver ett Google-konto för att logga in i Chrome.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer nere till höger och sedan Inställningar Inställningar och sedan Logga in i Chrome.
  3. Tryck på det konto som du vill använda.
  4. Tryck på Fortsätt och sedan Ok, jag förstår.

Logga ut från Chrome

Du kan fortfarande se bokmärken, historik, lösenord och andra inställningar när du har loggat ut. Men om du gör ändringar så sparas de inte i Google-kontot eller synkroniseras med andra enheter.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer nere till höger och sedan Inställningar Inställningar.
  3. Tryck på ditt namn.
  4. Tryck på Logga ut från Chrome.