Logga in i eller ut från Chrome

När du har loggat in i Chrome sparas information på Google-kontot så att du kommer åt den när du behöver den.

Det här händer när du har loggat in

• Du kan visa och uppdatera information som har synkroniserats på alla enheter, till exempel bokmärken, historik, lösenord och andra inställningar.
  • Om du byter enhet (till exempel om du har tappat bort mobilen eller fått en ny dator) kommer du fortfarande åt all information.
  • Du loggas in automatiskt på Gmail, YouTube, Sök och andra tjänster från Google.
  • Du får en anpassad upplevelse i produkter från Google tack vare din historik i Chrome och webb- och appaktivitet.

Det är inte samma sak att logga in i Chrome-appen som att logga in på en webbplats.

Obs! Logga bara in i Chrome på enheter som du litar på. Om du använder en offentlig dator använder du gästläget i stället för att logga in.

Logga in i Chrome

Du behöver ett Google-konto för att logga in i Chrome.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer och sedan Inställningar och sedan Logga in i Chrome.
  3. Tryck på det konto som du vill använda.
  4. Tryck på Fortsätt och sedan OK, jag förstår.

Logga ut från Chrome

Du kan fortfarande se bokmärken, historik, lösenord och andra inställningar när du har loggat ut. Men om du gör ändringar så sparas de inte i Google-kontot eller synkroniseras med andra enheter.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger och sedan Inställningar.
  3. Tryck på ditt namn.
  4. Tryck på Logga ut från Chrome.

Logga ut via en fjärranslutning

Du kan ta bort ditt konto en enhet även om du inte har enheten framför dig.

Om du vill logga ut från en enhet öppnar du listan över nyligen använda enheter. Välj en enhet och ta bort åtkomsten till kontot.