Program som gör att Google Chrome kraschar

Problem

Vissa program från tredje part kan göra att Google Chrome kraschar. Om det händer visas meddelandet Stopp! Google Chrome har kraschat eller Oj, ett fel har uppstått!

Genom att skriva chrome://conflicts (endast Windows) i adressfältet får du reda på om du har några program eller någon skadlig programvara som vi vet kan göra att Google Chrome kraschar.

Lösningar

Du kan testa att åtgärda krascherna genom att uppdatera, inaktivera eller avinstallera eventuella program från tredje part som orsakar konflikter och som du hittar i "about:conflicts" på datorn. Läs också om kända problem med Google Chrome och specifika lösningar som orsakas av vissa program.

Många krascher orsakas av skadlig programvara. Testa att söka igenom datorn med antivirusprogram om Chrome kraschar ofta.

Har du fortfarande problem? Meddela oss i vårt hjälpforum (bara på engelska).