Programvare som forårsaker krasj i Google Chrome

Problem

Enkelte tredjepartsprogrammer kan forårsake krasj i Google Chrome. Når dette skjer, får du meldingen «Oops! Google Chrome har krasjet» eller «Å nei!».

Du kan skrive chrome://conflicts (bare Windows) i adressefeltet for å se om du har programmer eller skadelig programvare som er kjent for å få Google Chrome til å krasje.

Løsninger

Du kan prøve å fikse disse krasjproblemene ved å oppdatere, slå av eller avinstallere eventuelle tredjepartsprogrammer som er oppført som konflikter i «about:conflicts» på datamaskinen. Du kan også ta en titt på kjente problemer i Google Chrome for å finne spesifikke løsninger for å fikse krasj som forårsakes av programvare.

Mange krasj skyldes skadelig programvare. Hvis Chrome krasjer ofte, kan du prøve å gjennomsøke datamaskinen med antivirusprogramvare.

Har du fortsatt problemer? Gi oss beskjed i Hjelpeforumet for Chrome.