Programvare som forårsaker programstopp i Google Chrome

Problem

Enkelte tredjepartsprogrammer kan forårsake programstopp i Google Chrome. Når dette skjer, får du meldingen «Oops! Google Chrome har krasjet» eller «Å nei!».

Du kan skrive chrome://conflicts i adressefeltet for å se om du har programvare eller skadelige programvare som er kjent for å forårsake kræsj i Google Chrome (bare for Windows).

Løsninger

Du kan prøve å fikse disse programstoppene ved å oppdatere, deaktivere eller avinstallere konfliktskapende tredjepartsprogramvare som står på «about:conflicts»-listen på datamaskinen din. Du kan også ta en titt på kjente problemer i Google Chrome for å finne spesifikke løsninger for å fikse programstopper som forårsakes av programvare.

Mange programstopper skyldes skadelig programvare. Hvis du opplever programstopper ofte, kan du prøve å skanne datamaskinen med antivirusprogramvare.

Har du fortsatt problemer? Gå til hjelpeforumet (bare på engelsk) og gi oss beskjed.