De taal van Chrome wijzigen en webpagina's vertalen

U kunt de taal wijzigen die Chrome gebruikt en webpagina's in Chrome laten vertalen.

Webpagina's vertalen in Chrome

Als je een pagina tegenkomt die is geschreven in een taal die je niet begrijpt, kun je Chrome gebruiken om de pagina te vertalen.

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar een webpagina die in een andere taal is geschreven.
  3. Onderaan biedt Chrome aan om de pagina te vertalen.
  4. Tik op Vertalen. Chrome vertaalt de webpagina nu eenmalig.
    • Als je webpagina's in deze taal altijd wilt vertalen, schakel je de instelling [taal] altijd vertalen in.
  5. Tik op Gereed.

Als Chrome niet aanbiedt om te vertalen, kun je de webpagina vernieuwen. Als je nog steeds niet op Vertalen kunt tikken, is de taal mogelijk niet beschikbaar voor vertaling.

De standaardvertaalinstellingen wijzigen

Standaard biedt Chrome aan om pagina's te vertalen die zijn geschreven in een taal die je niet begrijpt.

Vertaling uitschakelen

Je kunt bepalen of Chrome aanbiedt om webpagina's te vertalen.

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Instellingen voor content en dan Google Translate.
  4. Schakel Google Translate uit.
  5. Tik op Gereed.
'Altijd vertalen' of 'Nooit vertalen' ongedaan maken voor een taal

Als je ervoor hebt gekozen een taal altijd te vertalen, maar van gedachten bent veranderd, kun je je vertaalvoorkeuren verwijderen.

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Instellingen voor content en dan Google Translate.
  4. Tik op Vertaalinstellingen opnieuw instellen.
  5. Tik op Gereed.