Skift Chrome-sprog, og oversæt websider

Du kan ændre det sprog, Chrome anvender, og indstille Chrome til at oversætte websider for dig.

Oversæt websider i Chrome

Når du støder på en side, som er skrevet på et sprog, du ikke forstår, kan du bruge Chrome til at oversætte siden.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til en webside, som er skrevet på et andet sprog.
  3. Vælg det sprog, du vil oversætte til, nederst.
    • Hvis du vil skifte standardsprog, kan du trykke på Indstillinger og såFlere sprog og vælge sproget.
  4. Chrome oversætter kun websiden denne ene gang.
    • Hvis du altid vil oversætte fra dette sprog, kan du trykke på Indstillinger og så Oversæt altid [sprog].

Anmod om oversættelse i Chrome

Hvis Oversæt ikke vises nederst på en side, kan du anmode om en oversættelse.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Oversæt.

Hvis Chrome ikke tilbyder at oversætte, kan du prøve at opdatere websiden. Hvis du stadig ikke kan trykke på Oversæt, skyldes det muligvis, at du ikke kan oversætte fra dette sprog.

Skift standardindstillinger for oversættelse

Chrome tilbyder som standard at oversætte sider, der er skrevet på et sprog, du ikke forstår.

Deaktiver oversættelse

Du bestemmer, om Chrome skal tilbyde at oversætte websider.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Indstillinger for indhold og så Google Oversæt.
  4. Deaktiver Google Oversæt.
  5. Tryk på Udfør.

Fortryd "oversæt altid" eller "oversæt aldrig" for et sprog

Hvis du vælger "Oversæt aldrig" for at sprog, vises det her.
  1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Indstillinger for indhold og så Google Oversæt.
  4. Tryk på Nulstil oversættelsesindstillinger.
  5. Tryk på Udfør.