Skift Chrome-sprog, og oversæt websider

Du kan ændre dit foretrukne sprog i Chrome. Chrome kan også oversætte sider for dig.

Skift sproget for Chrome

Du kan vælge standardsproget for menuerne og indstillingerne i Chrome-appen.

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Sprog.
  3. Tryk på det aktuelle sprog under "Chromes sprog".
  4. Vælg dit ønskede sprog på listen over sprog.
  5. Tryk på Genstart på værktøjslinjen, når sproget er downloadet.
    • Downloaden er gennemført, når du kan se "Sproget er klar til brug" under dit nye sprog.

Oversæt websider i Chrome

Hvis du støder på en side, som er skrevet på et sprog, du ikke forstår, kan du oversætte siden til dit ønskede sprog via Chrome.

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Gå til en webside, som er skrevet på et andet sprog.
  3. Tryk på det sprog, du vil oversætte siden til, i notifikationen øverst på skærmen.
    • Sådan ændrer du standardsproget:
      1. Tryk på Indstillinger Indstillinger og så Flere sprog.
      2. Vælg sproget.
    • Hvis du altid vil oversætte side på dette sprog, kan du trykke på Indstillinger Indstillinger og så Oversæt altid sider på [sprog].

Virker det ikke? Prøv at opdatere websiden. Hvis du stadig ikke kan trykke på Oversæt, skyldes det muligvis, at du ikke kan oversætte fra dette sprog.

Hvis du ikke kan se en notifikation om oversættelse øverst på skærmen, kan du anmode om en oversættelse.

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og så Oversæt…

Tip! Hvis du vil oversætte et sprog på din liste, kan du trykke på sproget og vælge Tilbyd at oversætte.

Oversæt den markerede tekst
  1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Gå til en webside, som er skrevet på et andet sprog.
  3. Markér den tekst, du vil oversætte.
  4. En oversættelse af ordet eller sætningen vises nederst på siden.
  5. Tryk på oversættelsen for at få flere oplysninger.
Tip! Du kan afspille tekst på et sprog, der understøtter oplæsning, ved at trykke på Lyt Lyt.

Skift standardindstillinger for oversættelse af websider

Chrome tilbyder som standard at oversætte sider, der er skrevet på et sprog, du ikke forstår.

Skift dit standardsprog

Vælg det sprog, som Chrome skal oversætte siden til.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Sprog og derefter Avanceret .
  4. Tryk på Oversæt til dette sprog.
  5. Vælg dit ønskede sprog på listen over sprog.

Tilføj alle de sprog, du forstår

Sider, der er skrevet på mere end ét sprog, vises først på dit foretrukne sprog.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger og så Sprog.
  3. Tryk på Tilføj sprog under "Indholdets sprog".
  4. Tryk på det sprog, du vil tilføje.
  5. Hvis du vil justere rækkefølgen på dine sprog, skal du trække de pågældende sprog til din ønskede placering.
  6. Hvis du vil fjerne et sprog, skal du ud for det sprog, du vil fjerne, trykke på Mere Mere og så Fjern.

Slå oversættelse til eller fra

Du kan styre, hvornår Chrome skal tilbyde at oversætte sider.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du alle oversættelser for alle sider:

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Tryk på Sprog.
  4. Aktivér eller deaktiver Tilbyd at sende sider på andre sprog til Google Oversæt under "Indstillinger for oversættelse".

Administrer listen over sprog, der aldrig skal oversættes

Styr, hvilke sprog Chrome ikke skal tilbyde at oversætte.
  1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Tryk på Sprog og så Avanceret .
  4. Tryk på Tilbyd ikke at oversætte disse sprog.
  5. Hvis du vil tilføje et sprog, skal du trykke på Tilføj sprog og vælge det sprog, der aldrig skal oversættes.
  6. Hvis du vil fjerne et sprog, skal du ud for det sprog, du vil fjerne, trykke på Mere Mere og så Fjern.

Adminsitrer listen over sprog, der altid skal oversættes

Styr, hvilke sprog Chrome automatisk skal oversætte.
  1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Tryk på Sprog og så Avanceret .
  4. Tryk på Oversæt disse sprog automatisk.
  5. Du kan tilføje et sprog ved at trykke på Tilføj sprog og vælge det sprog, der altid skal oversættes.
  6. Hvis du vil fjerne et sprog, skal du ud for det sprog, du vil fjerne, trykke på Mere Mere og så Fjern.