Canviar l'idioma de Chrome i traduir pàgines web

Podeu canviar l'idioma que s'utilitza a Chrome i definir que Chrome us tradueixi les pàgines web.

Traduir pàgines web a Chrome

Quan trobeu una pàgina web escrita en un idioma que no enteneu, podeu fer servir Chrome per traduir-la.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome a l'iPhone o l'iPad.
  2. Aneu a una pàgina web escrita en un altre idioma.
  3. A la part inferior, seleccioneu l'idioma al qual vulgueu traduir.
    • Per canviar l'idioma predeterminat, toqueu Configuració i, a continuació, Més idiomes i seleccioneu l'idioma.
  4. Chrome traduirà la pàgina web només aquesta vegada.
    • Per traduir sempre les pàgines que estiguin en aquest idioma, toqueu Configuració i, a continuació, Tradueix sempre el text en [idioma].

Sol·licitar una traducció a Chrome

Si no trobeu l'opció Tradueix a la part inferior d'una pàgina, podeu sol·licitar una traducció.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome a l'iPhone o l'iPad.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Tradueix.

Si Chrome no ofereix la possibilitat de traduir una pàgina web, proveu d'actualitzar-la. Si continueu sense poder tocar Tradueix, és possible que l'opció de traduir aquest idioma no estigui disponible.

Canviar la configuració predeterminada de traducció

Chrome us ofereix de manera predeterminada la possibilitat de traduir les pàgines escrites en un idioma que no enteneu.

Desactivar la traducció

Podeu controlar si Chrome us ofereix la possibilitat de traduir les pàgines web.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome a l'iPhone o l'iPad.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Configuració del contingut i, a continuació, Traductor de Google.
  4. Desactiveu l'opció Traductor de Google.
  5. Toqueu Fet.

Desfer la selecció d'idioma feta a "Tradueix sempre" o "No tradueixis mai"

Si trieu "No tradueixis mai" per a un idioma, es mostrarà aquí.
  1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome a l'iPhone o l'iPad.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Configuració del contingut i, a continuació, Traductor de Google.
  4. Toqueu Restableix la configuració del Traductor.
  5. Toqueu Fet.