Canviar l'idioma de Chrome i traduir pàgines web

Podeu canviar l'idioma que s'utilitza a Chrome i definir que Chrome us tradueixi les pàgines web.

Traduir pàgines web a Chrome

Podeu fer servir Chrome per traduir les pàgines que estan en un idioma que no enteneu.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Aneu a una pàgina web escrita en un altre idioma.
  3. A la part inferior, seleccioneu l'idioma al qual vulgueu traduir.
    • Per canviar l'idioma predeterminat, toqueu Més Més i després Més idiomes i seleccioneu l'idioma.
  4. Chrome traduirà la pàgina web només aquesta vegada.
    • Per traduir sempre les pàgines que estiguin en aquest idioma, toqueu Més Més i després Tradueix sempre les pàgines en [idioma].

No funciona? Proveu d'actualitzar la pàgina web. Si continueu sense poder tocar Tradueix, és possible que l'opció de traduir aquest idioma no estigui disponible.

Canviar la configuració predeterminada de traducció

Chrome us ofereix de manera predeterminada la possibilitat de traduir les pàgines escrites en un idioma que no enteneu.

Afegir tots els idiomes que enteneu

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i després Configuració.
  3. Toqueu Idiomes i després Afegeix un idioma.
  4. Toqueu els idiomes que enteneu.
  5. Per canviar l'ordre dels idiomes, arrossegueu-los i deixeu-los anar. Els llocs web escrits en diversos idiomes es mostraran en el primer idioma disponible a les vostres preferències.

Nota: si trieu "No tradueixis mai" per a un idioma, es mostrarà aquí.

Desactivar la traducció

Podeu controlar si Chrome us ofereix la possibilitat de traduir les pàgines web.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i després Configuració.
  3. Toqueu Idiomes.
  4. Desactiveu Proposa'm de traduir les pàgines escrites en un idioma que no entenc.

Desfer la selecció d'idioma feta a "Tradueix sempre"

Si havíeu decidit traduir sempre un idioma però canvieu d'opinió, podeu desfer les vostres preferències de traducció.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Aneu a una pàgina web escrita en l'idioma en qüestió. La pàgina començarà a traduir-se automàticament.
  3. Toqueu Més Més i després i desmarqueu l'opció Tradueix sempre les pàgines en [idioma].